Trať číslo 2

Zdá se vám, že cíle, které máte, jsou příliš vzdálené a těžko dosažitelné. Jsou jen v rovině nápadu a pravděpodobně jste pro jeho uskutečnění ještě nic neudělali.

Musíte najít vnitřní sílu a vykročit ten první krok na cestě k úspěchu. Zdá se vám, že je na ní mnoho překážek a že je nemožné dosáhnout cíle, proto to vzdáváte. Je důležité pochopit, že každá překážka, kterou překonáte, je novou životní lekcí, kterou se musíte naučit.

Odvažte se vystoupit ze své komfortní zóny a vydejte se vstříc novému životnímu dobrodružství a pak se vám v tom všem dostane potřebná pomoc z vesmíru.

Trať číslo 3

Jste plní energie a přesvědčeni, že nejlépe víte, jak dosáhnout toho, co jste si představovali. Máte pocit, že jste před cílem, který jste si stanovili, a k jeho dosažení vám chybí jen kousek.

Zvažte však, zda vše, co děláte, děláte poctivě a bez ubližování druhým. Nepoužívejte machiavelistický princip – cíl si nevybírá prostředky, protože se vám to může vrátit dvakrát horší.

Možná budete muset změnit metody a cestu, kterou se ubíráte. Pokud tak neučiníte, riskujete, že nedosáhnete toho, co jste si předsevzali.

Zdroj:telegraf.r