1. Vůdcovský typ. Jste dělný, aktivní člověk. Vašeho názoru si lidé cení pro vaši nezaujatost a objektivitu. Máte rovněž velmi dobrou přesvědčovací schopnost, umíte lidi vést i organizovat. Do práce se pouštíte se zájmem a naplno. Rádi navazujete kontakty s lidmi a získáváte nové dojmy. A navrch ke všem svým schopnostem jste přesvědčený optimista. To a vaše skromnost vám pomáhá v každé záležitosti.

2. Důkladný typ. Máte mírné, klidné způsoby jednání. Nejprve myslíte, než něco řeknete. Každý svůj krok si předem analyzujete, každou možnou chybu uvážíte. K lidem přivykáte postupně, určitě jim hned nedůvěřujete. Čekáte, co vám o nich poví jejich činy. Pokud se přesvědčíte, že je někdo přímý a čestný, že stále pracuje na svých znalostech a dovednostech, je to váš člověk. S takovými lidmi se dokážete až nečekaně uvolnit, bavit se a smát.

3. Rozumový typ. Je vám vrozeno logické myšlení. Snad i v tomto testu budete zkoušet najít nějakou zákonitost. Snažíte se dělat všechno svědomitě. Jste poctiví sami k sobě i k ostatním. Dokážete být neobyčejně vytrvalí až tvrdohlaví, když vám opravdu jde o věc. Nikdy to však není pro osobní prospěch. Jste skromní a nenároční. Dovedete upřímně a něžně přilnout k někomu, komu můžete důvěřovat.

4. Otevřený typ. Vynikáte osobní odvahou. Nebojíte se změn, protože se umíte rychle přizpůsobit něčemu novému. Milujete život, nebojíte se věřit lidem, darovat jim štěstí, lásku a radost a jste přitom naprosto nezištní. Vaši blízcí jsou vám proto velmi oddáni. Nemáte strach dát najevo city, rychle dokážete člověka odhadnout a oblíbit si toho, kdo je vám sympatický. Podlost a lež ve vás vyvolává opovržení a nikdy je neodpouštíte.

5. Tvůrčí typ. Rádi a s vášní vytváříte něco nového, tvoříte, spřádáte fantazie, představujete si a podle toho pak měníte. Máte umělecké sklony, šikovné ruce a jste velmi společenští. Přátelství si ceníte nade vše. Lidi okouzlujete a doslova houfně přitahujete. V citech jste však věrní jediné lásce, nemáte sklon zrazovat ani přebírat někomu partnera, domov a váš partner jsou pro vás útočištěm, přímo posvátným místem.

6. Mírumilovný typ. Jste člověk velmi citlivý. Umíte soucítit, vyslechnout a pomoci. Vaši přátelé si vás cení pro vaši pozornost, vnímavost a ochotu pomáhat. Umíte utěšit i dodat odvahu. Ze všeho nejvíc nesnášíte hádky, spory a konflikty vůbec. Nebojíte se, ale třeba fyzické násilí vás vyloženě odpuzuje. Snažíte se všechno řešit domluvou, smírem a hledáním kompromisu. Máte přímo diplomatické nadání. Disponujete rovněž velmi dobrou pamětí.

Zdroj:chicinitie.com