5 oko Modré oko láká otevřené lidi

Pod slovem „otevřený“ si mnoho lidí představí někoho, kdo čte knihy. Skutečnost je však zcela jiná. Ano, jste otevření svému okolí a přijímáte každého velkoryse a bez rozdílu. Mnoho lidí přijímáte s láskou a empatií, ale ne každému ukazujete své nitro. Dokážete lidi přesvědčit, že nemáte co skrývat, i když si myslí, že ano. Nemusíte však být vždy sami.

6 oko Lidé mají tendence žít minulostí

Pokud vás přitahuje Fialové oko, možná je ve vás něco nevyřešeného. Všichni si pamatujeme věci, které nás trápily, ale není dobré se jimi zabývat. I když o svých starostech s nikým nemluvíte, neznamená to, že je musíte prožívat. Máte právo nechat minulost minulostí a začít znovu.

7 oko lidé jsou zahaleni tajemstvím

Poněkud paradoxně, pokud vás přitahuje výstřední růžová, jste pravděpodobně dost záhadní. Nemluvíte jen za sebe, což vyvolává dojem, že jste ostatním vzdálení. Mnoho lidí vás vnímá jako někoho, kdo je odtržený od společnosti. Když však někoho pustíte k sobě, můžete ukázat svou pravou přátelskou stránku.

8 oko pro optimistické lidi

Velmi dobře víte, jak někoho zaujmout svým šarmem a charismatem. Jste od přírody pozitivní a to lidi kolem vás přitahuje. Jedním slovem, i cizí člověk si pomyslí, že stojí za to vás poznat. Jste vždy citově i intelektuálně otevření a lidé mají tendenci vás následovat. Nikdo jiný není tak přátelský a vstřícný.

9 oko Ohnivé oko značí sílu a energii

Takové vůdce, jako jste vy, je velmi těžké najít. Možná v sobě máte nejistotu, ale ta je opravdu zbytečná, protože se dokážete chovat jako přirozená autorita. Lidé si to na vás nebudou vybíjet a vy se nemusíte snažit vzbudit takový dojem. Nikdy nedávejte najevo své obavy.