Náhrdelník 2

Vaše inteligence je pro mnohé neodolatelná. Přitahujete pozornost, protože jste navenek krásní, a kromě toho máte vysoké mentální schopnosti. Můžeme říci, že váš mozek lidi velmi přitahuje.

Máte zvláštní způsob komunikace s lidmi, je s vámi vždy velmi zajímavý a poučný. Dělá vás nezapomenutelným a snadno se do sebe zamilujete. Vaše rozsáhlé a důkladné znalosti vám pomohou komunikovat s různými typy lidí, díky nimž vás budou obdivovat a zbláznit se do vás.

Náhrdelník 3

Váš smysl pro styl a osobnost je to, co vás přiměje zamilovat se do vás. Nosíte jedinečné nebo neobvyklé oblečení a díky němu ostatní k vám přitahují. 

Rozený vůdce, nikoli následovník, přirozeně víte, jak jednat s lidmi. Komunikace je pro vás snadná a máte rádi zvýšenou pozornost opačného pohlaví. Pokud již máte stálého partnera, můžeme s jistotou říci, že je na vás hrdý, protože jste pro něj skutečnou cenou, kterou mu dal osud. Máte neuvěřitelnou duchovní sílu, se kterou musíte počítat.

Náhrdelník 4

Máte mnoho pozitivních povahových rysů a jste krásná, inteligentní, společenská, ale tajemná. Jste typ člověka, který má rád a inspiruje romantiku. Vaše společenská schopnost vám umožňuje hluboce komunikovat s ostatními. 

Máte tendenci se rychle a hluboce zamilovat a ostatní se do vás zamilují ještě více. Víte o svých nedostatcích a slabostech, chápete, kde je třeba se změnit. Vždy se snažíte seberozvoj, a to na vás dělá pozitivní dojem. Také rádi motivujete lidi, které máte rádi, a pomáháte jim zlepšovat se. Neustále zářte.

Náhrdelník 5

Mnoho z nás má v životě dostatek ohně, jízdy a nádechu dobrodružství a vy jste ten pravý člověk, který to všechno má. Díky vaší energii a nepředvídatelnosti vám lidé padají k nohám. 

Mnoho lidí chce být součástí vašeho podnikání, být s vámi alespoň na chvíli. Upřímně chtějí, abyste si je vybrali, až vyrazíte na další cestu. Žízeň po vaší společnosti je nevyčerpatelná a jednou závislá, většinou prostě neví, jak bez vás žít.

Zdroj.esoteric