co jste si vybrali?

#1. žena: Jste  optimista, který se umí radovat z maličkostí. Vaše srdce je ve vašich rukou – rádi získáváte nové přátele, máte rádi lidi a důvěřujete jim. V životě se řídíte srdcem, jste laskaví a nápomocní. Ale buďte opatrní, protože ostatní toho mohou využít.

Žena č. 2:  Pokud se stal vaší láskou, znamená to, že jste ambiciózní, pracovití a odhodlaní. Víte, co v životě chcete, a trpělivě jdete za svými cíli. Nemáte rádi zahálku, nebojíte se tvrdé práce. Jste energičtí a sebevědomí, což může zastrašit své okolí.

#3. žena: Máte uměleckou duši, jste introvertní, s bohatým vnitřním životem. Rád sníš a fantazíruješ. Takhle utíkáte před problémy. Nemáte rádi konfrontaci a vzdáte se, pokud boj znamená vystoupit ze své komfortní zóny. Rádi trávíte čas o samotě, ale také oceníte opravdové přátelství.

#4. žena:  Jste pragmatik a stojíte nohama na zemi. Rozhodujete se zdravým rozumem. Věříte, že můžete udělat svět lepším místem. Ráda studuješ a cestuješ. Ve své nové situaci se vám dokonale daří. Jste perfektně organizovaní, ale pozor – někteří říkají, že vám chybí otevřenost a spontánnost.

Co myslíš? Napište svůj názor do komentářů!