Dárek 4

Zdá se, že patříte k těm, kteří se umí bavit a dokonce vědí, jak proměnit ten nejnudnější den v opravdovou dovolenou. Pokračuj v dobré práci!

V novém roce budete mít mnoho příležitostí ukázat svůj talent a ukázat se. Neváhejte být proaktivní a kreativní.

Dárek 5

Věnujte více času rodině a věnujte se svým blízkým. Letos budou vaším hlavním motivátorem a zdrojem inspirace. Vše vymyšlené zvládnete, ale ne bez pomoci.

Dárek 6

Tento rok pro vás bude bohatý, ale plodný. Můžete se hodně naučit, obohatit své znalosti a objevit nový koníček. A pokud se chcete o své dovednosti podělit s ostatními, můžete si najít skutečné přátele.

Dárek 7

V novém roce můžete hodně dosáhnout, pokud dokážete překonat lenost a přebírat iniciativu častěji. Vaše možnosti budou omezeny pouze vaší touhou a počet vašich úspěchů bude moci překonat všechny rekordy, pokud budete chtít.

Dárek 8

Je čas vzít věci do svých rukou a udělat vše, čeho jste se letos báli. Buďte odvážní a podnikněte kroky. Jakékoli změny vám prospějí a budou se pamatovat především v novém roce.

Dárek 9

Vaši přátelé vám dodají sílu v novém roce. S nimi dokážete mnohem víc než sami. Dobrá rada, konstruktivní kritika nebo společně strávený čas, to vše bude výchozím bodem všeho ve vašem životě.

Dárek 10

Všechno na tomto světě začíná láskou. A pokud jste toho letos neměli dost, tak příští rok to všechno můžete napravit.

Potkáte novou lásku nebo najdete to, co jste ztratili, užijete si člověka, kterého milujete. Nebo možná začnete milovat a vážit si sebe trochu víc.

Zdroj.esoteric