Pokud jste zvolili třetí kartu

Pokořte vítězství, zaměřte se na záměr a vůli, vytvořte si svou identitu, své sebevědomí, buďte disciplinovaní, převezměte odpovědnost za moc a autoritu.

Možná se vaše cesta za poslední dva roky změnila, protože byla plná ztrát a otřesů, takže jste ztratili rovnováhu a možná i sebevědomí.

Ale v budoucnu budete mít příležitosti ve všech oblastech života. Jste jim otevřeni? Mohou vám nabídnout finančně obohacující obchodní příležitosti, ale neuškodí požádat o radu finančního odborníka, než do něčeho škrtnete a investujete. Kreativní energie bude přítomna i ve vašem životě, jen musíte objevit, že ji umíte uplatnit. Důležité je také cestování, takže si auto nezapomeňte připravit.

Tato karta je zelený způsob, jak se osvěžit a převzít kontrolu nad svým životem. Úspěch závisí na vaší vůli a na tom, jak moc jste schopni udržet kontrolu a jak velkou odvahu máte k přesunu na neznámé území. Nasměrujete svůj život k vytouženému cíli, ale vytvoření našeho osudu vyžaduje sílu vůle a motivaci.

Odtud se o vás muž postará.

Pokud jste zvolili čtvrtou kartu

Vyhýbání se obtížím, zotavování se ze zkoušek, změna, sklíčenost.

Snažíte se zbavit stresu a abnormální situace, abyste se mohli zotavit a znovu získat rovnováhu. Je to pozitivní znamení, že pomalu necháváte bouře za sebou, pádlujete v klidnějších vodách a nacházíte lék na emocionální zranění z minulosti. Nyní je čas nechat minulost za sebou, abyste se mohli přesunout do budoucnosti. Konečně vidíte světlo na konci tunelu.

Tato karta vás vyzývá, abyste věřili, že vás život podpoří, přinese vám nové a bohaté zkušenosti. Musíte najít své sebevědomí a stanovit si nové cíle. Je to přechodné období ve vašem životě, kdy přecházíte z jednoho stavu mysli a myšlení do druhého.

Do konce roku vám možná zbude málo energie na dokončení úkolů a budete mít pocit, že vás život opotřeboval a porazil. Může pro vás být obtížné snažit se každý den „pracovat“ nebo prostě žít. Procházíš těžkým obdobím, ale neutíkej. Pamatujte, že zatímco konflikty a napětí ve vašem životě mohou být způsobeny jinými, je pravděpodobné, že jste sami sobě největším nepřítelem.

Odtud se o vás postará mladý duch, který vám přeje více lásky a radosti.

Pokud jste zvolili pátou kartu

Sklízejte plody úsilí a tvrdé práce, je to klidný čas, kdy můžete přemýšlet o alternativách a různých přístupech k věcem.

Tato karta nastoluje otázku trpělivosti, čekání a také vyvolává otázku, že bychom se možná měli od toho, co nechce fungovat, vzdálit, místo abychom to nutili. Nyní se vše čeká a vy si možná říkáte, proč to, co jste tak dlouho snášeli, ještě nepřineslo ovoce.

I když je tato karta někdy vnímána jako varování před zklamáním a dlouhým čekáním, je lepší o ní uvažovat jako o období meditace a rozjímání, aby se rozhodnutí nedělalo ve strachu. Někdy musíme ustoupit a podívat se na něco z jiného úhlu, abychom viděli opravdu jasně.

Toto je období léčení a posilování. Proto může tato karta znamenat i strach ze selhání, zpoždění, frustraci. Pozitivní však je, že se z těchto selhání s větší pravděpodobností poučíte a oceníte, že můžete nejlépe investovat svůj čas k dosažení nejlepších výsledků.

Abyste se vyhnuli frustraci, pravidelně kontrolujte, zda děláte pokroky, zejména pokud jde o dlouhodobou práci, abyste viděli, co funguje, co ne a kde je třeba provést změny. Ujistěte se, že jste na správné cestě ke svým cílům.

Pokud jste zvolili šestou kartu

Materiální blahobyt, sofistikovanost, disciplína k jeho dosažení a víra v sebe sama.

Pracujete velmi tvrdě, ale jste připraveni na přestávku. Neváhejte a dopřejte si volný den, masáž nebo cokoliv, po čem toužíte. Život nebyl snadný, ale neděsilo tě to. Ve skutečnosti to zatraceně ztížil! Musíte si jen připomenout, že nemůžete být vždy superhrdinou. I superhrdinové si občas vezmou den volna, aby si odpočinuli. Nadcházející projekt může být hrozivý, ale neztrácíte čas.

Tato karta také znamená, že v následujících měsících se očekává rostoucí prosperita. Všechny potřebné zdroje jsou blízko vás, jen musíte dávat pozor. Pamatujte, že pokud chcete, můžete si snadno užívat výhod prosperity. Možná budete potřebovat disciplínu a sebeovládání, stejně jako umět požádat o pomoc. Tato pomoc může znamenat půjčku, pomoc životního poradce nebo jen přátelský rozhovor.

Vyhoření je reálná možnost a máte sklon k obavám. To brání přirozenému toku bohatství (lásky, peněz, zdraví atd.), aby se k vám dostal. Můžete těžit z hypnoterapie, meditace nebo vytvoření bezpečnější vize, kterou můžete následovat a která vám vrátí sebevědomí.

Venku je duch, který mohl zažít depresi, duševní chorobu nebo těžkou smrt. On je ten, kdo vás vede, připomíná vám, abyste přijali to, co si zasloužíte, přestali se trestat a neočekávali od života jen utrpení. Jsou i radostné věci, stačí je uchopit.

Zdroj.esoteric