Kmen stromu a větve

Jste člověk, jehož pocity leží na povrchu, otevřeně vyjadřujete emoce. Když učiníte důležité rozhodnutí, důvěřujete tomu, co vám říká vaše srdce.

Vytváříte plány, které úspěšně implementujete. Chcete mít slušný plat? Nebudete odpočívat, dokud nenajdete správné zaměstnání nebo nepropagujete.

Pokud vám někdo řekne, že si nejste hodni určité pozice, nezvládnete to, tyto komentáře ignorujte. Můžete dělat všechno, dobře absorbujete informace a ponoříte se do všeho dříve než ostatní.

Lidé ve vašem okolí vědí, že se na vás vždy můžete spolehnout.

Zbraně

Kvalita, která vás nejvíce odlišuje od ostatních lidí, je vaše nezávislost. Jste silná osobnost s vynikajícími vůdčími schopnostmi.

Ve svých argumentech jste tak přesvědčiví, že mnoho lidí zastává váš názor.

Když jste si něčím jisti, nic a nikdo vás nemůže přimět, abyste změnili názor. Nikomu nedovolíte s vámi manipulovat.

Pokud jde o práci, není pochyb o tom, že věnujete velkou pozornost všemu, co děláte. Vždy dosáhnete svých cílů.

Dívčí tvář

Jste skvělý realista s vysokou úrovní inteligence. Vždy chápete skutečnou hodnotu věcí. Není pro vás nic důležitějšího než realita kolem vás.

Nejste vůbec snílek a málokdy plánujete budoucnost. Nejdůležitější pro vás je přítomnost, žijete v současnosti a děláte vše pro to, aby byla krásnější.Nebyla pro vás charakteristická přílišná společenskost.

Vážíte si přátelství, ale nepovažujete každého kolem sebe za své „potenciální přátele“. Loajalita a odhodlání jsou jednou z vašich hlavních ctností. 

Zdroj.esoteric