Číslo 1

Opravdu máte hádanku, kterou ostatní touží vyřešit! Přemýšlíte a sníte, ale někdy můžete být extrémně aktivní a energičtí, pokud to opravdu potřebujete.

Číslo 2

Mír, skutečný vnitřní mír – to jsou vaše charakteristické rysy. Je příjemné s vámi komunikovat, snadno se sžijete s ostatními lidmi. Touha být v přírodě dává spoustu energie a uvádí do rovnováhy mysl.

číslo 3

Pohodlí a útulnost – tyto asociace jistě překročí váš domov. Ve vaší kuchyni máte vždy něco smaženého a připraveného k ochutnání. Děti jsou uklizené, v lednici je spousta chutného jídla, uklizeno je byt i samotný podnik. Jen se posaďte a relaxujte – vše je v pořádku!

číslo 4

Jasná mysl a schopnost rozluštit vše, co bylo zmatené, byly vždy vaším charakteristickým znakem. Schopnost plánovat věci a držet se svých cílů je vaší vizitkou. Nejistota se netýká vás. Vždy víte, co chcete a jak toho dosáhnout.

číslo 5

„Jak mám rád jednoduché věci, ty nejjasnější a nejsrozumitelnější,“ říkáte vy. Nemáte zájem si abstraktně povídat, přemýšlet o tom, co se děje ve světě, a další nesmysly, které si myslíte, že jsou. Doma se budete cítit příjemně, když budete obklopeni známými věcmi, kruhem blízkých, teplem krbu.

číslo 6

„Příroda je tvůj domov.“ To by byl váš stručný popis. Člověk jako vy má u vás doma vždy spoustu květináčů, a pokud je na dvoře zahrada, je to určitě váš prostor. Vypěstujete úplně všechno, co zasadíte! Pod hustotou lesa nebo březovým či borovým lesem – v přírodě se cítíte dobře, tam si odpočinete a načerpáte síly.

číslo 7

Lehký mořský vánek a sny o vesmíru jsou srdcem vaší postavy. Kdyby to byla vaše vůle, odešli byste daleko, daleko a podívali byste se na všechny práce a starosti z ptačí perspektivy. Ale bohužel musíte pracovat, a to vás někdy mrzí.

číslo 8

Život je pro vás hra, vzrušující dobrodružství, nic víc. Vášeň, vztek, arogance jsou vaší hnací silou. Nudná existence – ne, v žádném případě, nikdy!

číslo 9

Vaším živlem je voda, malý potůček, který odnáší všechen smutek nebo dokonce bala, odrážející modrou oblohu. Když přijdete do kontaktu s vodou, znovu získáte sílu a energii.

Číslo 10

Vystupování na veřejnosti je pro vás zátěží. Často jste chráněni před zvědavými pohledy. Chápu, že je to pro vás výhodnější, ale někdy byste měli opustit svůj úkryt a užít si prosté radosti všedního dne. Ale vy víte, jak opravdu snít!

Máte rádi psychologické testy? Který míček vám spadl do oka tentokrát? Co si myslíte o výsledcích? Komentář

Zdroj:esoteric