A.

Podle věštění z ruky má člověk s takovou malíčkovou délkou v sobě ukrytý velký potenciál, má silnou povahu. Je laskavý a ochotný, má vůli a je skvělým přítelem. Je také vyrovnaný a klidný, ví, jak se správně rozhodovat.

Jeho osud není vždy snadný, protože je často zodpovědný za mnoho lidí. Jedná se o osobu, která se může stát šéfem, politikem nebo vůdcem myšlení. Může se stát dobrým rodinným mužem. Tito lidé se často obětují ve prospěch svých blízkých.

B.

Tento malíček se často vyskytuje u kreativních lidí, kteří uvažují filozoficky. Mají skvělou mentální organizaci a mnoho talentů. Palmists poznamenat, že tito lidé jsou velmi zranitelní, citliví, a také přikládají velkou důležitost názorům ostatních. Nejčastěji se takový malý prst vyskytuje u žen, romantiků, kreativních lidí a mírotvorců.

C.

Matematické myšlení a vynikající paměť jsou charakteristickými znaky lidí s tímto typem malíčku. Toto je ruka vůdce, vůdce. Má velkou vůli. Nikdy neopustí věci, aniž by je dokončil. Říkají o takových „má ocelový charakter.“ Mají více úkolů a jsou schopni organizovat složité projekty. Jsou to rodení vůdci, kteří mají zaslouženou prestiž.

Zdroj:ctluch.ua