Panna

Panny jsou lidé, kteří jsou velmi tajnůstkářští. Stává se, že v průběhu let nashromáždí mnoho emocí, zejména negativních. Říká se, že takové shromažďování špatných myšlenek je příčinou mnoha nemocí. Proto lidé v tomto znamení opustí tento svět, nejspíš v důsledku letité kultivace například zhoubné rakoviny.

Váhy

Váhy umí nejlépe… zlato. Když k nim přijde láska, jsou schopni pro ni udělat cokoliv. Proto bude jejich konec pravděpodobně romantický, ale také tragický. Je možné, že zemřou ve jménu lásky spácháním zločinu z vášně nebo sebevraždou.

Štír

Štír je fascinován smrtí. Navíc se toho absolutně nebojí, protože věří, že je to jen přechod z jedné fáze do druhé. Obává se však, že bude čekat, až se tváří v tvář setká se smrtkou. Proto s největší pravděpodobností dříve nebo později vezme věci do svých rukou.

Střelec

Střelec je nejvíce závislý na adrenalinu. Proto často dělá věci, které riskují její vlastní život. Se smrtí se může setkat při některé ze svých dalších riskantních cest, například při pádu do propasti nebo potápění s nebezpečnými zvířaty.

Kozoroh

Kozorohům velmi záleží na tom, co si o nich myslí ostatní. To by mohlo být jejich hřebíčkem do rakve. Lidé tohoto znamení celý život hledali přijetí a souhlas od ostatních. Příčinou jejich smrti, i když ne přímou, tedy bude nějaké nervové zhroucení.

Vodnář

Vodnář je naprostý individualista. Většinu času proto tráví sám. Takhle skončí jeho život. Pravděpodobně odejde sám ve svém vlastním domě. Může také trvat dlouho, než se někdo dozví o jeho smrti.

Ryba

Ryby nikdy nemyslí na sebe. Blaho jejich příbuzných, a dokonce i cizích lidí, je pro ně nejdůležitější. Proto tito lidé s největší pravděpodobností zemřou a ztratí vlastní životy pro ostatní.

Zdroj.esoteric