2. Vášnivý vysoký hlas

Zatímco ženy dávají přednost hlubokému hlasu, muži prý naopak nemohou odolat vysokému tónu hlasu ženy. Prý to v nich vyvolává představu něčeho mladého, svůdného, ​​neobjeveného, ​​atraktivního a zdravého. Zde ale existuje mnoho výjimek, ale obecně se klade důraz na pocit mládí as tím spojená možnost plodnosti.

3.Tvář

Pro muže je velmi důležitý atraktivní vzhled ženy. Ideálním považují tvář ženy, který by měl být symetrický s velkými očima, plnými rty, malým nosem a krásným úsměvem. K tomu ještě zdravé bílé zuby a delší vlasy a žádný muž neodolá. I když jsou pro ně atraktivnější blondýnky, které evokují mládí a plodnost, někteří upřednostňují tmavovlásky, ty v nich vyvolávají pocit větší sexuality a rodiny.

4. Povaha

Muže více přitahují nepřístupné, tajuplné a na první pohled nečitelné ženy, které ovládají schopnost naslouchat a raději mlčí, než za každou cenu prosazují svůj názor. Chtějí ženu dobývat a usilovat o její přízeň. Čím více se žena projevuje jako křehká bytost, která potřebuje ochranu a pomoc silných mužských paží, tím je atraktivnější, protože muži jsou od přírody ochránci a jejich povaze lichotí to, že se na nich žena spoléhá a potřebuje je.

5. Poprsí

První, co si muži na ženách všímají, je jejich poprsí. Je to spojováno s plodností a schopností kojit dítě. Pánové preferují oblé a středně velké prsa. Na velký dekolt se sice podívají rádi ale velmi je nepřitahuje.

6. Celkový vzhled

Celková postava ženy přitahuje muže daleko více, než její inteligence nebo majetek. Upravená, nalíčená, pěkně učesaná, vhodně oblečená a navoněná žena je magnetem, který doslova muže přitahuje. Žádný muž se neotočí za ženou, která o sebe na první pohled nedbá, protože ví, že stejně by nedbala ani o něj a jeho děti.

7. Jemný flirt

Muži jsou ve své podstatě ješitní a reagují na flirtování ze strany ženy jako na něco, co je doslova rozpaluje. Nepatrný svůdný úsměv, mrknutí, letmý dotek, pohlazení nebo přehození nohy přes nohu, tomu žádný neodolá. Když k tomu ještě žena přidá nějakou tu chválu či uznání, tak muž nemá šanci.

8. Boty na vysokém podpatku

Vysoký podpatek ženě prodlouží nohy, zpevní lýtka a narovná postavu. Žena vypadá vyšší a atraktivnější. Muži milují ženy, které mají dlouhé nohy a právě boty na podpatku tuto představu umocní.

Milé dámy, ať už jste malá, vysoká, blondýnka, zrzka či brunetka, štíhlá, nebo trošku plnější postavy, nezapomeňte vždy a za všech okolností zůstat sama sebou. Nemusíte splňovat za každou cenu ideál té nejkrásnější ženy, protože ani všichni muži nejsou dokonalí s vysportovaný postavou a povahou neohroženého rytíře a přesto je milujeme.

Zdroj:Brightside.me