Beran

Berani se mstí těm, kteří je odmítají uctívat. Zástupci ohnivého živlu navíc své činy nepovažují za pomstu, pouze se starají o to, aby jejich „nepřátelé“ byli odměněni.

Zástupci ohnivého živlu, jimž vládne Mars, jsou impulzivní, podnikaví, tvrdohlaví a energičtí. Jsou také mimořádně vznětliví. Beran je sebevědomý člověk a nedokáže pochopit, proč ho ne všichni lidé zbožňují. Nenávistníci se rychle zařadí do kategorie nepřátel a Beran se mstí. Překvapivě si svou nenávist neuvědomují. Je to proto, že věří, že negativní lidé dostanou, co si zaslouží.

Panna

Panna je známá svou pedantností a nesnáší, když jí někdo kazí plány. Nesnáší ty, kteří brání uskutečnění jejích snů. Panny jsou zvyklé spřádat plány na roky dopředu a nejsou ochotné se smířit s tím, že se jim všechny sny nesplní. Takoví pedanti mají dobrý vkus, milují pořádek a jsou vybíraví v komunikaci. Vývojáře lze právem označit za workoholiky. Jejich hlavními nepřáteli jsou pro tyto představitele zemského živlu ti, kteří jim odporují. Panny hledají výhody všude a často komunikují jen s těmi, kteří jsou pro ně výhodní. Lidé narození v tomto znamení nechovají nenávist vůči svým nepřátelům.