Někdo by si mohl myslet, že to Becky dělá jen pro peníze, které od manželských párů dostane, jenže to není tak úplně pravda. Když za ní přišel Mark a Benita Cuttera z Hullu, kteří naletěli podvodnici, která si od nich jen vzala peníze a už se neukázala, rozhodla se Becky tomuto páru miminko odnosit i bez peněz, neboli finanční odměny podle bristkých zákonů. 

Becky má za sebou sedm porodů, při kterých porodila šest nevlastních dětí a jedno vlastní, chlapce jménem Levi, kterému je nyní sedm let. Avšak i přesto, že za svou „kariéru“ náhradní matky potkala spousty rodin, neustále vzpomíná na holčičku, kterou porodila homosexuálnímu páru. Dívence je nyní šest let a jak sama Becky řekla, když ji jako novorozeně její tatínkové drželi v náručí, nikdy neviděla tak čistou lásku a obrovský příval štěstí.

Celých šest let jsem s nimi byla v kontaktu a viděla, jak jsou skvělí. Stala jsem se součástí jejich života, a proto jim chci dát dárek – další miminko,“ řekla Becky.

Jak jsme již psali výše, Becky svou roli náhradní matka nedělá pro peníze. Manželské páry jí platí jen zdravotní vyšetření a nejnutnější věci, vše ostatní si Becky hradí sama. Je to úžasná žena s obrovským srdcem na pravém místě, která si jistě zaslouží obdiv, nemyslíte?

Zdroj.Jenženy