Ženská jména, která přinášejí štěstí

Mnoho ženských jmen nese kořen mužského jména, jehož význam a vlastnosti se promítají i do osudu jeho majitelky. Ale chcete, aby vaše holčička byla v budoucnu šťastná, něžná a ženská, tady jsou jména, která jí pomohou stát se právě takovou.

Anastasie

Ženské jméno Anastasia znamená „nesmrtelná“ nebo „přivedena k životu“. Mužské jméno Anastas, ze kterého Anastasia pochází, je dnes zapomenuto. Ženské jméno se ale stalo velmi oblíbeným. Dívka s takovým jménem dokáže překonat všechny těžkosti a pokušení se ocitnou na cestě životem s velkým úsměvem.Dospělá Anastasia je silná žena, která zároveň zůstává jemná a plná lásky.Je to také skvělá matka!

Marie

Jméno Marie přeložené z hebrejštiny znamená dáma „paní“. Zřejmě se může zdát, že Marii provází absolutní životní štěstí, které jí osud nadělil. Když se však podíváte pozorně, je jasné, že celá věc spočívá v tom, že Mary řídí svůj vlastní osud. Je velmi veselá, hravá a energická. Taková dívka dokáže najít řešení na jakýkoli problém.

Viktorie

Ženské jméno Victoria znamená – „vítězství“. To znamená, že v životě malé Victorie, ale i jako dospělé ženy, dojde k vítězství ve všech sférách, lásce, kariéře, sportu – ve všem, ať dělá cokoli!

Zdroj:esoteric