Samozřejmě si myslel, že v pekelném ohni rozpozná také spoustu známých tváří. Ježíš a Bůh mu také ukázali bublající peklo, aby toto poselství předal živým ve světě, až se vrátí z mrtvých.

Neboť to je podle ní smyslem jejího nového života a jejím posvátným přesvědčením, že události, které zažila, byly velmi skutečné a že by se pro doložení svého tvrzení dokonce dobrovolně vyšetřila detektorem lži.

Žena jménem Selena, mučená v pekle, trýzněná bolestí, ji prosila, aby řekla živým lidem, jak hrozné je peklo, že se tam už nikdy nedostane.

Když se v pekle rozhlížel, v dálce uviděl různé postavy, které byly démony. se zářícíma očima kroužili jako amorfní, nehmotné bytosti nad zatracenými dušemi v bublajícím jezeře bez lávy.

Peklo bylo II. Papež Jan Pavel také. Když se pána zeptal, jak se sem dostal, řekl mu, že zatímco káže pravdivá slovesa, sám nežije podle hodnot, které hlásal.

Navíc podle božského hlasu II. John Paul nikdy opravdu nevěřil v nebe nebo peklo.

Prošel také chodbou, kde spoutaní vězni neustále bloudili ke světlu, na jehož konci zeřel vchod do pekla. Zde se také objevila postava Michaela Jacksona, který šel do pekla, protože uzavřel smlouvu se Satanem, že bude slavný, a výměnou za svou duši se stane největším obdivovatelem všech dob na Zemi.

To, co dívka řekla, je velmi sporné. Zároveň mu o incidentu uvěřilo mnoho lidí v jeho vlasti a že Bůh má v pekle opravdu hodně místa…

SDÍLEJTE s ostatními! 

Zdroj:avilagtitkai.com