Hvězdy vám posílají pomoc a především potvrzení, že upřímnost se vyplácí. I když jste byli nedávno zklamaní, do 1. září se věci úplně změní a vy budete mít práci, která vám bude přinášet pohodu.

Váhy

Bude to osudové setkání, které vám změní život. Je možné, že dotyčný přinese zprávy o dědictví nebo návrh na obchodní partnerství a zahájení zcela nového podnikání. Ale ať se stane cokoli, vaše šance na zisk jsou téměř zaručeny. A nejen to. Po letošním srpnu už váš život nebude stejný.

Druhá polovina měsíce až do 1. září je vyhrazena podnikání, ale i duchovnímu pokroku a celkové změně k lepšímu.

Vodnář

Přestože o svých snech moc nemluvíte, neustále o ně usilujete. A to se teď vyplatí. Svým vlastním, originálním a otevřeným, letos v srpnu realizujete svůj nesplněný sen o práci, ve které budete moci projevit veškerou svou kreativitu a talent.

Dostanete takovou nabídku, která se nedá odmítnout na důležité schůzce s člověkem, kterého potkáte přes kamaráda. Vzhledem k tomu, že toto je váš čas, každý si všimne, jak jste výjimečný. Ke všemu budete za svou práci dobře placeni a to způsobem, v který jste ani nemohli doufat.