Váhy

Váhy jsou známé jako jedno z nejnerozhodnějších znamení zvěrokruhu, ale jsou také bezpochyby jedním z nejmoudřejších znamení. Zástupci tohoto znamení jsou racionální, jemní, laskaví a velmi společenští. Váhy velmi rády komunikují a cítí se v každé společnosti jako ryba ve vodě. A jsou moudří po svých letech a mají poněkud zvýšený smysl pro spravedlnost.

Lidé narození v tomto znamení jsou velmi vnímaví – vidí skrze partnera a okamžitě pochopí, jestli se jim snaží lhát. Váhy mají často sklony k perfekcionismu a jsou ochotné trávit čas navíc, jen aby se ujistily, že je vše provedeno správně a poctivě.

Pokud někomu poradí, můžete si být zcela jisti, že toto doporučení se ukáže jako efektivní a čestné.

Váhy se často stávají právníky, soudci, diplomaty a dalšími vládními úředníky.

Obě znamení, o kterých jste právě četli, jsou znamení vzduchu, a proto sdílejí několik společných vlastností, jako je racionalita, inteligence, analytika a kreativita. Samozřejmě, že mají své vlastní individuální vlastnosti, ale něco je spojuje a to „něco“ je skutečná moudrost. Toto jsou pravděpodobně nejmoudřejší znamení zvěrokruhu ze všech!

Máte-li tedy mezi přáteli Vodnáře nebo Váhy, vždy se na ně můžete spolehnout, že vám poradí moudrou radu a odborný úsudek.