Nyní se podívejme, jaké příjemné události vás čekají v blízké budoucnosti? Chcete-li to provést, musíte uhodnout termín. Vždy doporučuji užívat přiměřenou dobu, ne příliš dlouhou, například 1-3 měsíce. Ale hádáte, jak vám říká srdce.

Opravdu prožíváte těžké životní období, o tom jsem už mluvil.

Je to pro vás těžké, cítíte se jako oběť okolností nebo jiná osoba, myslím, že jde o vašeho milovaného muže. O tom, kdo vám může ukázat více tepla, pozornosti, péče, může vás podporovat, ale neudělal to.

Ale dojde k změnám a podle Devíti z Pentaklů jsou to změny k lepšímu. Váš emoční stav se vrátí do normálu.

Už se nebudete tak bát a existuje vysoká pravděpodobnost usmíření a obnovy vztahů, ve kterých vám, soudě podle stejné mapy, bude celkem dobře.

Ale přesto, pokud jde o emoce, pozitivní i negativní, budete nyní stále zdrženlivější. Je to pro to nejlepší, teď už nepotřebujete zbytečné starosti.

Karty navíc ukazují úspěšné řešení některých vleklých problémů s materiálem. To je samozřejmě možné při rozumném přístupu k utrácení peněz.

A ve spodní části balíčku přichází Princess of Wands – velmi dobrá karta, která hovoří o jasném, aktivním a zajímavém životě. Možná budete mít nový zajímavý koníček, který vás zaujme, nebo se jednoduše rozhodnete žít intenzivněji a aktivněji.

Stejná karta hovoří o zájmu ostatních o vás, například o zvýšené pozornosti vašeho blízkého.

Pokud máte děti, toto období je velmi dobré pro přiblížení se k nim, vytváření teplejších a důvěryhodnějších vztahů.

Zdroj.yandex