VÁHY

Bude to období, kdy budete chtít ve svém životě hodně změnit. Prostě to vzít do svých rukou. Co ale musíme říci je, že je velkou chybou, když si necháte ostatní říkat, jak budete žít. Zpráva pro vás je, abyste konečně začali naslouchat pouze svému srdci, protože ono to ví nejlépe.

Připojte se k  naší  SKUPINĚ  a sledujte nás každý den! KLIKNĚTE >>> ZDE <<<

 ŠTÍR

Cítíte se skvěle. Jedna rakovina je s vámi a je k vám upřímná. Pokud mu dáte šanci, je velmi možné, že půjdete s ním a najdete své klidné útočiště. Nadcházející měsíce pro vás budou velmi zajímavé a turbulentní. Dá se říct, že všechno se změní, když to na tebe přijde, ale faktem je, že si zasloužíš, aby ses konečně zlepšil.

STŘELEC

Jeden lev je ve vaší mysli a opravdu vám na něm záleží. Ale čtení tarotu odhaluje, že není vaší spřízněnou duší. V hloubi duše to víš, ale doufáš… Zpráva pro tebe je, že se musíš vzdát minulosti, aby se ti mohla stát budoucnost. Do konce září vám do života vstoupí člověk, který vše od základu změní.

KOZOROH

Konečně vám hodně přijde, když to na vás přijde. Dá se říci, že druhá část letošního roku pro vás bude ve všech oborech velmi příznivá. Je tedy možné, že dojde k milému setkání, ale také k tomu, že konečně zrealizujete své podnikatelské sny.

 VODNÁŘ

Následuje skvělé období. Dá se říci, že v nadcházejícím období nebude mít nikdo takové štěstí jako vy. Zasloužíš si to. Prožili jste toho hodně, ale zdá se, že se kolo štěstí konečně otáčí. Dejte někomu šanci dokázat své emoce v akci.

 RYBA

Budou to měsíce, kdy si mnoho věcí přijde na své. Ale stejně tak období, kdy někteří lidé odejdou z vašeho života. Nebude to pro tebe lehké, to je pravda.

Ale berte to jako dobrou věc, protože prostě to správné přijde a to špatné odejde…

Zdroj:esoteric