Burzynského terapie

Terapie Burzynski je dodnes dostupnou léčbou, která existuje a léčí rakovinu s téměř 100% účinností. Léčba může zvrátit i pokročilé mozkové nádory.

Původně polský lékař vyvinul léčbu v 60. letech v důsledku objevu. Emigroval do Ameriky, aby tam zdokonalil medicínu. tam si ho AMA všimla a pověsila mu na krk desítky žalob.

Nakonec dokázal bojovat za kompromis, který mohl řešit uzdravování pacientů v cele smrti, kteří již absolvovali jakékoli jiné ošetření, které ničilo jejich těla.

Vzorec Hoxsey

Muž Thomas Mannix byl v krátké době drasticky vyléčen z rakoviny díky takzvané Hoxseyově formuli.

A nebyl jediný. Harry Hoxsey vytvořil vzorec bylinného kartáče, který používali i staří indiáni.

Formule byla vyrobena z přírodních materiálů, takže ji farmaceutický průmysl mohl jen stěží patentovat. To byl přesně ten problém, takže to bylo nemožné. Hoxsey byl potrestán a nemohl cvičit.

Prášek do pečiva

Tato teorie také zasáhla hlavu po několik desetiletí. Římský onkolog Dr. Tullio Simoncini dospěl k přesvědčení, že bílé nádory jsou shluky tvořené houbami, koloniemi candida albicans, které se nadměrně množily v důsledku oslabeného imunitního systému.

Vyvinul jednoduchou léčbu, která je k dispozici každému, dokonce i doma, která může zabíjet rakovinné buňky, aniž by poškodila tělo.

Nebylo prokázáno, že jedlá soda způsobuje imunitu v rakovinných buňkách jako chemoterapie. Podle profesora Tullia Simonciniho detoxikací a rychlou alkalizací těla, vysokými koncentracemi NaHCO3 houby hynou a náš imunitní systém je posílen, aby bylo možné porazit rakovinu.

bohužel to nebyl pohled farmaceutické lobby a farmaceutického průmyslu, takže léčba Tullia Simonciniho byla zakázána a začal být obviněn z flirtování.

Konopný olej

Konopný olej byl vždy jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších přírodních prostředků téměř pro cokoli. To znali již staří američtí indiáni a bylo to používáno pravidelně. Neměli ani rakovinu ani jiné novodobé nyavy.

Protirakovinné účinky marihuany byly zaznamenány již několik desetiletí, ale v té době byl farmaceutický průmysl stále schopen ji vytlačit a dostat ji na pokraj nezákonnosti, z níž se desetiletí musely začít stávat hodně zkoumaným a stále více přijímaná léčba.

Gersonova dieta

Dr. Max Gerson, německo -židovský lékař, vyvinul dietu, která umožňuje tělu zotavit se z konzumace přírodních látek, a tím posílit imunitní systém – ve kterém hraje roli i alkalizace -, že je schopen exacerbovat rakovinné buňky na jeho vlastní.

V roce 1924 byla příležitost provést experiment na 450 pacientech s kožní tuberkulózou: z nich se 446 pacientů díky terapii zotavilo o 99%.

Americká lékařská asociace požádala Gersona pětkrát, aby sestavil dokumentaci prokazující pravost jeho terapie, které lékař pokaždé vyhověl, nicméně farmaceutický průmysl na něj nadále útočil, dokud nebyl lékař zcela nemožný.

Vitamín B17

Vitamín B17 byl dlouho považován za škodlivý a farmaceutický průmysl se ho snažil ze všech sil potlačit. Naštěstí je v poslední době na konci tunelu trochu světla. Nejslavnějším případem je případ Jasona Valea, který rozšířil, že se z meruňkového jádra zotavil z rakoviny, kterou pravidelně konzumoval.

Navzdory tomu, že mnozí říkali, že je to pravda, a v několika experimentech prokázali příznivé účinky B17, věda to nechtěla uznat a muž byl také uvězněn.

Celý objev byl založen na podezření, že u některých skrytých kmenů Hunza rakovina není známa, a později se ukázalo, že to bylo způsobeno jejich stravou bohatou na semena broskví.

Později několik studií neprokázalo jeho protirakovinný účinek, takže nejprve nebylo přijato jako doplněk stravy a poté prohlášeno americkým ministerstvem pro kontrolu potravin a léčiv v roce 1980 za neúčinné proti rakovině.

Zdroj:tiktok