Lev – ramena a záda

Levům se líbí, když se dotknete jejich zad. Není překvapením, že milují smyslnou a hloubkovou masáž. Prsty prstů podél jejich páteře dramaticky zvyšujete hladinu endorfinu v Leově krvi.

Panna – pas a břicho

Chcete „získat“ Pannu? Dotkněte se jejího břicha. Když se dotknete této části těla, rychle se vzrušuje. A líbání v oblasti pasu je jistý způsob, jak přivést vaši lvici k šílené vášni!

Váhy – dolní část zad (bedra)

Jemná masáž v této oblasti může být silným signálem pro Váhy. A pokud začnete v této oblasti lehce škrábat pokožku, určitě dosáhnete požadovaného výsledku!

Štír je nejintimnější oblastí

Samozřejmě, většina z nás je z těchto doteků nadšená, ale to je nejlépe vidět na příkladu Štíra. Jeho nejvíce erotogenní zóna se nachází těsně kolem nejintimnější části těla, takže ti, kteří se narodili pod tímto znamením, jsou neuvěřitelně citliví na sebemenší dotek.

Střelec – boky

Plánujete zapnout Střelce? Pak se zaměřte na jeho boky. Tato málo známá erotogenní oblast je neuvěřitelně vnímavá k dotyku, líbání a masáži. Jemně si pohlaďte vnitřní stranu stehna a okamžitě si všimnete, jak je pro vaši významnou osobu obtížné odolat pokušení!

Kozoroh – kolena a nohy

Tato obvykle přehlížená oblast je velmi citlivá na jakýkoli druh stimulace. Přejděte rukou po noze své milované, polechtejte ji za koleno a ona si s vámi bude na oplátku chtít hrát.

Vodnář – kotníky, lýtka

Jen málo lidí ví, že Vodnáři mají opravdu rádi, když se dotýkají kotníků nebo lýtek. Pokud chcete znovu ukázat svou touhu milované osobě narozené v tomto znamení, stačí „pracovat“ na těchto zónách. Budete překvapeni, k jakému efektu to povede!

Ryby – nohy

Klíč k vzrušení Ryb je ukryt v jejich nohou. Dopřejte svému partnerovi masáž chodidel, pravděpodobně to neodmítne. Hrajte si s prsty na nohou a třepte si chodidla a pomůžete jí nejen uvolnit se, ale i velmi nadrženě!

ZdroEsoteric