KREVNÍ SKUPINA B

Svou něhu a oddanost často skrývá pod hrubým pláštěm. Z houpačky se rychle nedostaneš. Snaží se držet stranou všech sentimentálních a přehnaných citových projevů, které stejně ostatním odsuzuje.

Klade na sebe také vysoké nároky a nesnese v sobě žádnou slabost. Je stejně netrpělivý a vůbec není shovívavý k chybám a slabostem svého okolí. Přísný požadavek, který na sebe kladete, často vede ke konfliktu, pokud si neuvědomujete, že určitá míra tolerance vůči vašim bližním je nezbytná pro fungování soužití. Sebevědomá sebeúcta je dvousečná zbraň.

Usilovně pracuje na tom, aby odvedl svou pozornost od vlastní viny, kterou si odmítá přiznat. Vaše honba za dokonalostí má také hluboký vliv na vaše soukromí. Má silný sklon k žárlivosti. Své citové vztahy chce také prožít zcela a bezchybně, bez jakýchkoli námitek. Každý, kdo s ním přijde do styku, by měl s podobnými očekáváními tohoto typu rozhodně počítat. Samozřejmě, pokud si uvědomí, že jeho žárlivost je neopodstatněná, už celé věci nepřikládá důležitost.

Musíte vědět, že vaše žárlivost není nemocná nebo přehnaná, ale pochází z toho, že si pro sebe představujete ideál a chcete ho vidět, jak se naplní.

KREVNÍ SKUPINA AB !!

Nepříliš složitá osobnost. Protože charakterové vlastnosti jsou složeny z mnoha prvků, nesvědčí o vyvážené individualitě při vzájemném boji. To vysvětluje, proč se jeho citový život téměř nikdy nezastaví. Velmi záleží na vaší náladě a emocích. Jeho činy jsou řízeny jeho sofistikovanými instinkty a intuicemi spíše než jeho vědomou vůlí. To je důvod, proč se někdy v očích druhých zdá roztřesený nebo váhavý, protože se může během chvilky odvrátit od osoby nebo věci, pokud máte pocit, že byste s tím nevycházeli. I ve vztazích je neustále sužován pochybnostmi, často se stává obětí neopodstatněných obav a jeho emoce jsou na bodu nula a je v hluboké depresi.

Naštěstí tento stav netrvá dlouho. Pokud máte pozitivní zkušenost, chuť se vám vrátí.

V nepříznivém případě je někdy nespolehlivý, protože snadno rezignuje na svá předchozí rozhodnutí. Je dobrou vlastností, že hledá nové zkušenosti, intelektuální a emocionální zážitky, které se chtějí učit.

Nepřeháníte svůj vlastní názor, pokud vidíte, že argumenty ostatních jsou logičtější nebo jinak přijatelnější než vaše vlastní. Jeho přístup je flexibilní. Jeho způsob myšlení není nikdy omezený nebo strnulý. Téměř nenávidí jednomyslnost. Právě hledání a schopnost neustálé novosti zabraňuje tomu, aby emocionální vlivy a změny nálad, které je následují, měly dramatický dopad na váš život.

Emoce jsou pro něj velmi důležité. Jeho přizpůsobivost je výborná. Nechce vládnout druhému a dokonce se může podřídit vůli toho druhého a přitom být šťastný. Zvláště pokud v tomto ohledu najdete i tu správnou podporu.

Krevní skupina 0!!!

Žije intenzivním citovým životem, ale nemá tak sofistikovanou přizpůsobivost. To očekáváte od svého partnera. Téměř neustále hledá spojení s ostatními, v tom je však ovlivněn nejen svými emocemi, ale i rozumem – často vypočítavostí. Téměř okamžitě si můžete vybudovat přímý a dobrý vztah se svými kolegy a vaším životním prostředím. Tato síťová dovednost také pomáhá v podnikání. Překvapivě mnoho mužů a žen krevní skupiny 0 0 pracuje v obchodním světě. Do této skupiny patří i mnoho filmových a televizních knihoven, neboť přenos uměleckého talentu je spojen se silou a výrazným smyslem pro praxi. Nikdy nedovolíte, aby se obchod takříkajíc usmíval jako umělec nebo obchodník.

Jeho téměř úžasná energie a aktivita je kořenem jeho touhy po úspěchu. Je neustále v pohybu, nenechá si odpočinout. Vždy chcete udělat další krok k úspěchu a uznání. Své cíle má stále na paměti a dokáže tomu podřídit vše.

Nikdy se nevzdávej. Pokud jste kvůli okolnostem nuceni pozastavit svůj postup, pokud dostanete zelenou, vaše potlačené energie téměř explodují. V lásce je obvykle úspěšný. Na emoce se poddává jen do té doby, dokud má vztah nějaký praktický přínos; tak je pro něj téměř nedostupné prožívat lásku v plné intenzitě.

V nepříznivém případě mysl potlačuje jeho emoce a v takových případech je schopen uzavřít sňatek z rozumu – partnerku samozřejmě o svých emocích ujišťuje.

SDÍLEJTE s ostatními!

Zdroj:avilagtitkai.com