Přestože se v roce 1999 s manželem rozvedla, stále spolu podnikli umělé oplodnění. Nadya porodila v roce 2001 chlapce a v roce 2002 malou holčičku a poté se ostatní narodili v krásné linii díky stejnému dárci, jejímu bývalému manželovi.

Matka 6 dětí se rozhodla, že to zkusí naposledy. Krátce po implantaci embryí se dozvěděla, že bude mít 8 dětí. Aby se předešlo komplikacím, dvojčata se narodila zdravá císařským řezem a byla první osmá, která přežila dětství.

Rodina v současné době žije ve třípokojovém domě a Nadya usilovně pracuje na podpoře svých dětí. Matka vždy věřila, že zdravé stravování je důležité, proto všichni vedou veganský životní styl. Děti studují doma a Nadya hodně pracuje, ale určily si jeden den v týdnu, sobotu, když se cokoli stane, hrají si spolu a baví se.

Osmáci letos oslavili 12. narozeniny a jejich 45letá matka je na každé nesmírně hrdá.

„Všechno nejlepší k 12. narozeninám pro 8 nejmilejších, nejpečlivějších a nejrespektovanějších dětí, jaké jsem kdy poznal.“ Naplňuješ mé srdce, hojně jsi požehnal našim životům. Je mi ctí být vaší matkou. Miluji Noaha, Maliyaha, Izaiáše, Nariyaha, Jeremiáše, Jonáše, Josiáše a Makaie. Vím, že babička by byla neuvěřitelně pyšná a láskyplně na tebe shora hleděla, “  napsala máma k 12. narozeninám dětí.

Zdroj:Instagram