Natty říká, že je nejšťastnější, když tráví čas se svou rodinou. Jak by se dalo očekávat od někoho s takzvaným vlkodlačím syndromem, Nattyina tvář je skryta za silnou vrstvou vlasů, které nelze opravit a nelze je odstranit laserem ani jakýmkoliv ošetřením ke zpomalení jejich růstu. 

Vyrůstat v této rodině nebylo nikdy snadné. Natty byla většinu svého života šikanována kamarády ze školy, kteří jí říkali ‚vlčí dívka‘ a ‚opičí tvář‘, a říká: ‚Nechápala jsem, proč si ze mě dělají legraci, byla jsem prostě jako normální holka. s více vlasy.“

Ale navzdory šikaně a nadávkám se Natty vždy snažila zůstat pozitivní a odmítala dovolit, aby ji tento stav definoval. Její rodiče ji vychovávali jako každé normální dítě a nikdy nedovolili, aby se Natty cítila vůči nikým méněcenná. Natty říká: „Vychovali mě jako normální dítě, všude mě brali. Nikdy se nestyděli, že nejsem jako ostatní děti.

Nattyin otec říká: „Máme štěstí, že se narodila do naší rodiny.“ Nattyin stav nelze vyléčit. Vlasy ji provázejí od narození. Ale v dospívání její image a sebeúcta vzaly za své, když našla lásku a oholila si obličej.

„Všechno to začalo jako přátelství, pak jsme se stali párem,“ usmívá se Natty, „když jsme spolu mluvili, byla jsem šťastná. Když jsme byli spolu, bylo mi příjemně a poslouchali jsme se. Byl to druh lásky, který jsem vůbec nečekal, že se mi někdy stane.“ Natty říká, že nyní žije šťastný život a je odhodlána splnit si svůj sen stát se státní zaměstnankyní a pomáhat společnosti, která se jí po většinu života vyhýbala.

Natty říká, že je šťastná a našla lásku. „Kdybychom si mohli vybrat, jak se narodíme, nikdo by se tak nerozhodl,“ říká, „snažím se nedívat na své slabosti. Musím proměnit své slabé stránky v silné stránky, protože jsem jako nikdo jiný.“

Její odhodlání žít pozitivní život z ní dělá inspiraci pro všechny, kdo ji znají. Natty se konečně naučila přijmout svou odlišnost a nyní je hrdá na to, že je nejchlupatější dívkou na světě, což je titul, který jí udělila Guinnessova kniha rekordů.