VÁHY

Dny změn jsou konečně před vámi. Lev se o vás upřímně zajímá a miluje vás tak, jako vás nikdo nikdy nemiloval. Pokud mu dáte šanci udělat vám radost, bude to někdo, kdo pro vás udělá cokoliv. Jistě, tentokrát je vše možné, když na vás přijde.

ŠTÍR

Nečekejte zázrak. Užívejte si to, co máte a co přijde. Bude to moc hezké období a štěstí je konečně tady. Ale také se musíte naučit užívat si toho, co máte, a ještě snížit svá očekávání ohledně změny. Někomu záleží na tom, abyste byli šťastní.

STŘELEC

Musíte se rozhodnout. Někdo z vaší minulosti s vámi chce další šanci. Je jasné, že ani nevíš, co chceš. Jedna vaše část chce pokračovat tam, kde přestala, a druhá se bojí, že bude znovu zklamaná a zraněná. Přemýšlejte o tom.

KOZOROH

Co je velmi důležité říci, je, že nastal čas na lásku. Někdo je připraven vás ve všem podpořit. Jen se nechte vést svým srdcem. Je dost možné, že se některá přání splní. A být konečně opravdu šťastný.

VODNÁŘ

Důležité je neočekávat zázrak. Musíte trochu snížit svá očekávání. Ale je jasné, že je tu někdo, kdo je připraven za vás bojovat. Ten člověk je upřímný a udělá cokoliv, jen aby vám byl nablízku. Není pochyb o tom, že s ní na vás čekají překvapení.

RYBA

V nejbližších dnech se budete muset rozhodnout. Někdo bude připraven milovat tě správným způsobem a udělat tě šťastnou, ale abys našla novou lásku, musíš nejdřív vymazat minulost… Jít dál, protože si zasloužíš štěstí.