ALOIS IRLMAIER

Jeho předpovědi ukazují, že nejen Nostradamus a Baba Vanga viděli budoucnost lidstva jako hroznou. Podle jeho vize vypukne na Středním východě válka a revoluce. Ve Středomoří proti sobě stojí námořní síly jako nepřátelé. Padne „vysoký někdo“ a vedle něj leží krvavá dýka. „Třetí světová válka se blíží, ale nemohu říci, který rok.“ Myslí si, že poté dva muži zabijí starší osobu. „Jsou placeni jinými lidmi.“ Zabitím třetí osoby vypukne válka. Podle proroka je jeden muž trochu černý, druhý vysoký, se světlými vlasy, vražda se odehrává na Balkáně, ale nebyl si úplně jistý.

Jeho proroctví ukazují, že válka zatáhne Evropu jako celek. Konkrétně jmenoval Prahu, Švýcarsko, Sasko a Německo, protože také s jistotou řekl, že města jako Praha a Berlín budou zničena.

Podrobně popsal procesy války s děsivou přesností a také o tom, kde a jaké události se stanou, jako by scénář předvídal. Předválečný rok bude ekonomicky příznivý, ale když bude tento klíčový muž zabit, začne zhoršení.

Zmínil tři důležitá čísla. Viděl dvě osmičky a devítku, ale nedokázal zjistit, co jsou ta data. Jasnovidec říká, že „žlutý drak“ okupuje Aljašku a Kanadu. Také viděl dvě skupiny uprchlíků překračovat řeku, ale třetí je ztracena, protože je obklopen nepřítelem. Mnichov, jižní Bavorsko a Rakousko se nemusí bát. Podle současných znalostí to zní, jako by ilegální přistěhovalectví bylo předvídáno Prorokem, který jinak o migraci hovořil více.

Varoval také před hrozným žlutým prachem: „Bude jasná noc, když začnou stříkat. Tanky se pohybují, ale ti, kteří tanky řídí, zčernou úplně. Tam, kde to spadne, všechno zemře. Nebudou tam žádné stromy, žádné keře, žádný dobytek, žádná tráva. Všechno vyschne, zčerná. Cokoli s ním přijde do styku, bude mrtvé, ať už lidské, zvířecí nebo rostlinné. “ Také viděl, že to bylo dodáváno v malých černých krabičkách a bylo by nastříkáno v Černém i Severním moři. Možná prorok upozornil na atomovou bombu nebo nový druh chemické zbraně?

Další hrozná vize: tsunami ničí Anglii a několik pobřežních měst. Přesně popsal zničení Londýna, New Yorku a Říma. Hrozné věci se stanou také v Itálii: kněží budou zabiti, papež uprchne.

A proroctví „před válkou přijde velká temnota, která bude trvat 72 hodin“ zní, jako by předpovídalo jadernou katastrofu, jejíž první tři dny budou nejkritičtější. Současně vystupuje „velký muž“, o kterém si myslí, že za krátkou dobu ukončí válku, ale neřekl, kdo to bude.

Prorok viděl číslo tři, ale nevěděl, zda označuje 3 dny, roky, měsíce. Předpovídal také vzkříšení křesťanství, zejména mezi Rusy, kde „červený dav smíšený se žlutými tvářemi“ (Čína okupuje Rusko?) Zpívá velikonoční píseň, skupina mladých lidí začíná věřit v Boha. Papež se vrací, zpívá první velké Te Deum v kolínské katedrále a korunuje rakouské, bavorské a maďarské (!) Krále. Mír je obnoven, který začíná hladomorem, ale země bude znovu úrodná a začne dlouhé šťastné období …

Zdroj:noiportal.hu