Váhy:

Váhy budou v nadcházejícím období usilovat o harmonii a krásu v lásce. Jejich laskavost a sklon ke kompromisům z nich činí oblíbené partnery, ale mohou mít sklon vyhýbat se konfrontacím nebo se příliš přizpůsobovat ostatním. Pro Váhy je důležité naučit se vyjadřovat své potřeby a najít ve vztazích rovnováhu mezi dáváním a přijímáním.

Štír:

Štíři budou v nadcházejícím období usilovat o vášeň a hluboké citové spojení. Jejich intenzita a hloubka citu přitahují pozornost, ale mohou mít sklony k žárlivosti nebo majetnictví. Pro Štíry je důležité naučit se důvěřovat svým partnerům a otevřít se upřímnému a hlubokému spojení.

Střelec:

Střelec bude v nadcházejícím období usilovat o svobodu a dobrodružství v lásce. Jejich spontánnost a optimismus přitahují pozornost, ale mohou mít sklony k netrpělivosti nebo nedůslednosti ve vztazích. Je důležité, aby se Střelci naučili být důslední a zavázali se budovat stabilní a dlouhodobé vztahy.

Kozoroh:

V nadcházejícím období budou Kozorozi usilovat o ambice a dosahování cílů v lásce. Jejich vážnost a obětavost z nich činí spolehlivé partnery, ale mohou být náchylní k nadměrnému zaměření na kariéru nebo materiální úspěch. Je důležité, aby se Kozorohové naučili najít rovnováhu mezi obchodními závazky a emocionálními potřebami.

Vodnář:

Vodnáři budou v nadcházejícím období usilovat o nezávislost a originalitu v lásce. Jejich vynalézavost a lidskost přitahují pozornost, ale mohou mít sklony k distancování se nebo vrtkavosti ve vztazích. Je důležité, aby se Vodnáři naučili být otevření intimitě a zavázali se budovat hluboké emocionální spojení.

Ryba:

V nadcházejícím období budou Ryby usilovat o soucit a duchovní spojení v lásce. Jejich citlivost a představivost z nich činí intuitivní partnery, ale mohou mít sklony vyhýbat se realitě nebo být přehnaně emocionální. Je důležité, aby se Ryby naučily určovat hranice a starat se o své emocionální blaho i o blaho svých partnerů.