Zvon – 23. srpna – 23. září

V cikánském horoskopu tento symbol představuje snahu o dokonalost a přesnost. To jsou velmi důležité ctnosti, které by měly sídlit v každém člověku. Lidé narození pod tímto symbolem vždy bojují za svá práva, mají rádi, když se věci vyvíjejí tak, jak chtějí. Mohou však být velmi kritické v mnoha oblastech života.

Mince – 23. září – 22. října

Mince je symbolem rovnováhy a pravdy. Mince jsou považovány za jeden z nejmocnějších symbolů, které mohou ovlivnit svět mnoha způsoby. Lidé narození pod tímto symbolem jsou bojovníci, vytrvale bojují za to, co je správné, za sebe, za ty, kteří jsou pro ně důležití. Klidně by mohli jít na práva, ale víc je přitahují kreativní věci. Jsou umělecky založení a rádi sní, je to pro ně sebevyjádření.

Nůž – 23. října – 21. listopadu

Nůž se může zdát jako děsivý symbol, protože může představovat život a smrt. Je považováno za jedno z nejsilnějších znamení v cikánském horoskopu. Lidé narození pod tímto symbolem jsou silní, analytickí a chápaví. V lásce se nechají vzít svými emocemi. Jejich rodiny je respektují.

Sekera – 22. listopadu – 21. prosince

Sekera je symbolem síly, nezávislosti, překračování hranic. Bez ohledu na to je sekera jedním z nejoptimističtějších symbolů, což znamená štěstí a ochranu. Lidé narození v tomto znamení se rádi učí nové věci. Jsou ochotni bojovat za své touhy. Proto jsou to silné a respektované osoby.

Podkova – 22. prosince – 20. ledna

Podkova je symbolem štěstí. Symbol práce a úsilí. Domorodci tohoto symbolu jsou zaneprázdněni. Jejich rodiny se na ně mohou spolehnout, naslouchají jim a rádi pomohou. Jsou ambiciózní a nebrání se výzvám a jejich rodina je pro jejich vlastnosti velmi miluje.