Panna

Ve vašem soukromí může být mírné napětí, snažte se za všech okolností zůstat v klidu. Ani na vašem pracovišti to nejde nejlépe, můžete cítit spiknutí dějící se za vašimi zády. Nejdůležitější je nespadnout, všechno dopadne dobře!

Váhy

Ve vztahu s vašimi blízkými dochází k pozitivním změnám. Bylo by důležité, abyste si tento měsíc trochu odpočinuli, protože by vám to po celoročním natáčení hodně sedělo.

Štír

Stálo by za to se pohybovat v prostředí, které by usnadnilo váš profesní rozvoj. Věnujte pozornost své výživě a vyhýbejte se silným emocionálním projevům. Nyní má každá zátěž mnohokrát negativní vliv na vaše tělo.

Střelec

Tento měsíc můžete obdržet několik znepokojujících zpráv a je to rozrušující ve všech oblastech života. Se svým partnerem se také můžete hodně hádat, ale je dobré si uvědomit, že tyto rozdíly lze vyřešit.

Kozoroh

Ve vašem vztahu mohou nastat konflikty, což je způsobeno skutečností, že vždy chcete mít vše pod kontrolou. Může to také osvětlit tajnou touhu, která nebude mít na váš vztah příliš dobrý vliv. Jde o to, že pokud se tak již stalo, snažte se za všech okolností zůstat upřímní.

Vodnář




Ve druhé polovině měsíce se můžete emocionálně dostat do velmi obtížné situace. Bylo by hezké vyjasnit si s partnerem něco nebo dvě, abyste věděli, čeho se v blízké budoucnosti držet. Letní dovolená bude ideální příležitostí pro tuto dovolenou i pro dovolenou bez stresu.

Ryby

Rozvoj je přirozenou součástí života. Pokud to přijmete, nenesete žádnou změnu. Někdy se život může zdát obtížný, ale finanční zisk z tohoto měsíce bude do jisté míry vyrovnán.

Zdroj.esoteric