Tady je zpráva veterináře:

„Je téměř nevyhnutelné (ve většině případů), aby zvíře nezemřelo před svým majitelem.“ Pokud se rozhodnete bezbolestnou metodou u veterináře ukončit utrpení vašeho mazlíčka, chci, abyste si všichni něco uvědomili. 

Byl jsi STŘEDISKO JEHO ŽIVOTA !!! Možná ve vašem dostali jen malou roli, ale vše, co považovali za rodinu, jste byli vy. Je to hrozné rozhodnutí, nehádám se s ním a je ohromující, že to my lidé uděláme, ale prosím vás, NENECHÁVEJTE JE.

Nenuťte je, aby je nechali na cestě životem k smrti na místě plném cizinců, které mimochodem ani nemají rádi. Málokdo víte, ale HLEDÁ VÁS, když odejdou !!!

Každý hledá vaši tvář, osobu vašeho milovaného člověka. Nechápou, proč jste je tam nechali nemocných, vyděšených, starých nebo jen umírajících. Potřebují vaši uklidňující přítomnost. 

Nebuďte zbabělec, protože si myslíte, že je to pro VÁS příliš těžké. Představte si, co by mohli cítit, když je necháte v nejzranitelnější pozici. Pokaždé se snažíme ze všech sil, aby se méně báli, a snažíme se jim vysvětlit, proč jste nezůstali.

Unavený a se zlomeným srdcem veterinář. “

Zdroj:blikk.hu