MOUDRÁ SOVA DVA:
Tato sova vám přináší zprávu, že je čas udělat nějaké změny ve vašem milostném životě. Pokud jste nešťastně zamilovaní a líbí se vám člověk, který vám zrovna není k dispozici, musíte se vzdát. Možná je to všechno těžké, ale mnohem těžší je trpět pro někoho, kdo tě nechce. V lásce se nedá nic získat. Není v tom žádný výpočet. Láska tam buď je, nebo není. Pokud vás někdo nechce, musíte toto rozhodnutí respektovat bez ohledu na to, jak bolestivé je pro vás.

VY nevidíte, že existují další lidé, kteří vás milují a oceňují. jsi zaslepený jedním člověkem a myslíš jen na něj. Zastavte se na chvíli, zpomalte. No, není jediná na světě. Existuje tolik lidí a lidí, kteří vám mohou dát skutečnou lásku a pozornost, kterou si zasloužíte. Nekupujte drobky lásky, ale odvažte se a ukončete tu sérii neštěstí.

MOUDRÁ SOVA ČÍSLO TŘI
Tato sova vám přináší dobré zprávy týkající se emocí. Konečně jste se našli a teď přesně víte, co chcete. Nyní je čas udělat nějaká rozhodnutí a začít dosahovat svého cíle.

Pokud je někdo, koho máte opravdu rádi, nyní je čas pustit se do toho. Vyzařuje z vás opravdová svůdná energie a můžete toho dosáhnout hodně. Přitahujte jako magnet a člověk, který se vám líbí, vám prostě neodolá.

Sova vám říká, že štěstí je na vaší straně a že byste měli v lásce riskovat, protože se vám to vyplatí. Konečně otevřete své srdce touze. Vaše srdce bude naplněno láskou, protože uvidíte, že vše jde velmi dobře a ve váš prospěch.

Sovy navrhují, abyste se dobře připravili na svádění a milostné hrátky, protože byste se mohli bláznivě zamilovat a láska by mohla přerůst v něco velkého.