Protein Jab spike je „patogen… způsobující veškerou smrt při onemocnění covid“

Podle názoru Dr. Chettyho existuje jedna věc, která se zdá být příčinou všech úmrtí připisovaných covidu, a tou věcí je spike protein.

Tento „patogen“, jak jej popisuje, se buď nachází v (Johnson & Johnson, AstraZeneca) nebo je produkován (Pfizer-BioNTech, Moderna) v takzvaných „vakcínách“. A právě tento patogen nakonec zabije miliony, ne-li miliardy lidí.

„To, co se zdá, se zde stalo [je], že zkonstruovali virus a umístili na něj tento zbraňový balíček s názvem ‚spike protein‘,“ vysvětlil dále Dr. Chetty.

Jen malý počet lidí zažívá okamžitou „alergickou reakci“ na „nejdůmyslněji upravený toxin,“ říká, obvykle během prvních osmi dnů po nástupu příznaků. Injekce však tuto alergickou reakci prodlužují „na delší dobu“.

„Začínáme vidět endoteliální poranění [výstelky krevních cév], které tato vakcína způsobuje svým spike proteinem a svým vlivem na své ACE2 receptory,“ varuje Dr. Chetty. „To jsou smrti, které mají následovat.“ A nikdy nebudou přišpendleni na spike protein, velmi dobře vytvořený toxin.“

„Nyní je spike protein také membránový protein. Takže to bude mRNA distribuovat do celého našeho těla. Bude se vyrábět v různých tkáních kolem našeho těla. Bude zabudován do membrán kolem našeho těla a do těchto specifických tkání.“

Protože tyto spike proteiny jsou tělem rozpoznány jako cizí vetřelci, imunitní systém přehnaně reaguje autoimunitním způsobem – to znamená, že napadá sám sebe. Zde začíná proces pomalé smrti.

„Nyní tento toxin z dlouhodobého hlediska přiměje lidi s již existujícím onemocněním k tomu, aby tyto nemoci byly podrážděné,“ varuje.

Co je horší, tyto toxiny zahrnují „ kousky proteinu HIV “, což jasně ukazuje, že byly geneticky upraveny, říká Dr. Chetty. U lidí s rakovinou „vzplane rakovina a řeknou, že na rakovinu zemřeli“.

„Lidé s poraněním cév nebo s predispozicí, jako jsou naši diabetici a [ti s] hypertenzí, budou mít mrtvici a infarkty a ostatní v různé době a my je přisuzujeme jejich již existujícím onemocněním,“ dodal.

„U lidí se časem vyvinou autoimunitní stavy, jejichž rozmanitost nebude nikdy řešit žádný farmaceutický zásah, protože jsou příliš cílené.“

Zdroj:naturalnews.com