Střelec

V lednu 2023 by měl být Střelec připraven na životní změny. Je možné, že bude čelit nějakým zdravotním problémům, hvězdy naznačují vysoká zdravotní rizika, možná nějaký náhlý pád, zranění nebo nehoda. Na druhou stranu astro předpovědi také ukazují, že nadcházející týdny jsou ideální pro duchovní rozvoj a sebezdokonalování – to by se v budoucnu mohlo projevit velkým úspěchem.

Vodnář
Vodnáři budou muset změnit své plány a cíle, aby vyřešili problémy a překážky, které na ně v roce 2023 čekají. Zároveň to bude vyžadovat spoustu času a úsilí. Pokud se nevzdáte výzvám a obtížím, obtížná fáze může rychle projít. Koncem ledna se někteří lidé možná nečekaně stáhnou z vašeho života, ale nezoufejte; po období krize následuje pokrok a zlepšení.

Ryby
V roce 2023 vás v životě čekají určité problémy a těžkosti. Je uklidňující, že to nebudete muset řešit sami, jste obklopeni chytrými, silnými a loajálními lidmi. Je čas se na ně spolehnout. V lednu příštího roku se dozvíte odpovědi na dlouho kladené otázky – to vám dá šanci přesněji plánovat budoucnost. Leden vám také přinese mnoho příležitostí projevit svůj talent.