1. Nový papež

Další Nostradamovou prognózou pro rok 2023 je příchod nového papeže, který nahradí Františka. Oznámil, že František bude posledním skutečným papežem a že jeho nástupce způsobí pád církve, jak ji známe dnes.

Francouzský mystik napsal něco jako tato slova: „V konečném pronásledování Svaté římské církve povede římský Petr své stádo mnoha těžkostmi, po kterých bude zničeno město na sedmi pahorcích a soudce bude soudit lid. .. Konec.“

  1. Nebeský oheň

Nostradamus také předpověděl nebeský oheň na královském dvoře. Jeho ctitelé věří, že by to mohlo odkazovat na začátek nového světového řádu.

  1. Přistání na Marsu

Nostradamus se ve své knize záhadně zmínil o „pádu světla na Marsu“. Dalo by se to vysvětlit pohybem planet dozadu na obloze, tedy retrográdním pohybem.

Na druhou stranu by to také mohlo odkazovat na lidské úsilí přistát na této planetě.

Elon Musk, zakladatel SpaceX a nový majitel Twitteru, již delší dobu avizuje, že do roku 2029 přistane na Marsu.

  1. Ekonomická katastrofa

Po pandemii covid-19 a současné válce na Ukrajině se svět potýká s ekonomickou krizí a mnoho zemí se v současné době nachází v neklidných vodách. Francouzský jasnovidec ve své knize oznámil, že cena pšenice stoupne tak vysoko, že člověk sní jiného muže.

Tato prognóza naznačuje, že ekonomická recese by mohla způsobit nepokoje kvůli rostoucím životním nákladům.

Bez ohledu na to, co tento prorok hlásal v 16. století, by si lidé měli uvědomit, že mají každý den a vlastně každou chvíli možnost se změnit a udělat lepší rozhodnutí.