Lev

Problémy s imunitním systémem a žaludeční problémy mohou také představovat zdravotní riziko. Zejména v létě dávejte pozor na náš zažívací systém, jedzte hodně potravin bohatých na vlákninu! Pokud máme problémy s krevním tlakem, věnujte jim v roce 2021 velkou pozornost!

Panna

Pokud máte jakékoli stížnosti, které jsou považovány za neškodné, vyhledejte lékaře, protože za tím může být závažnější nemoc! Nechte si pravidelně kontrolovat hladinu cukru v krvi, v roce 2021 existuje riziko cukrovky. Počet nehod by se letos mohl zvýšit, takže buďte opatrní!

Váhy

V první polovině roku můžete mít problémy s krevním tlakem, ujistěte se, že jste vyrovnaní po psychické i fyzické stránce.

Štír

Věnujte pozornost svému srdci a cévnímu systému v roce 2021. Jezte méně tučné, bohaté na vlákninu, zvažte přestat kouřit a možná budete chtít hýbat. V neopatrném okamžiku však můžete být zraněni, buďte vždy opatrní.

Střelec

Většinu pozornosti musíte věnovat koncem jara a léta. V novém roce může být váš žaludek citlivější, okyselení může narušit váš každodenní život. Na druhou stranu můžete být náchylnější k nachlazení, které můžete odstranit posílením imunitního systému.

Kozoroh

V roce 2021 je čas jít na úplné vyšetřování. Odběr krve, krevní tlak, gynekologické vyšetření a vše, co k tomu patří.

Vodnář

Ve vašem případě může být cukrovka hrozbou, pokud nebudete brát dostatečně vážně, jaké mohou být vážné důsledky nadměrného příjmu cukru. Je také důležité věnovat pozornost své fyzické bezpečnosti, protože pokud nebudete věnovat dostatečnou pozornost, v roce 2021 můžete bohužel mít menší nehodu. Buďte opatrní a nebuďte bezohlední, to je nejdůležitější věc.

Ryby

Problémy s trávením vám mohou zničit dny, ale s dostatkem pohybu a stravou bohatou na vlákniny se tomu můžete vyhnout. V roce 2021 je důležité být na cestách opatrnější, protože hvězdy budou mít v novém roce na cestách větší potíže. Nechte se očkovat, pokud se chystáte do země, kde jsou nebezpečné choroby, nebo si předem uvědomte hygienické podmínky.

Zdroj.esoteric