2. Váhy (23. září – 22. října):

Váhy, které milují rovnováhu a harmonii, budou v nadcházejících letech čelit nejistotě. Život vás bude vláčet, ale díky tomu budete růst a zrát. Osud před vás bude stavět dilemata a otázky, které vás donutí hluboce se zamyslet nad svými prioritami a hodnotami. Můžete se ocitnout v situacích, kdy budete muset být rozhodní a odvážní při přijímání důležitých rozhodnutí. Buďte k sobě upřímní a řiďte se svým srdcem. Váhy vstoupí do období změn. Vaše touha po harmonii a rovnováze může být narušena, ale snažte se zůstat klidní a soustředění. Osud vás donutí učinit rozhodnutí a stanovit si priority. Vaše schopnost vidět různé stránky situace je pro řešení problémů zásadní. Možná nastal čas přehodnotit své vztahy a vybudovat si pevné vazby s ostatními. Pokud budete mít dostatek odvahy vyjádřit své potřeby a přání, navážete hlubší a naplňující vztahy.

3. Štír (23. října – 21. listopadu):

Štíři budou v budoucnu čelit osudovým událostem. Může dojít k událostem, které nebudete moci ovlivnit, ale naučí vás přijímat změny. Zlepší se vaše intuice a budete schopni činit důležitá rozhodnutí v důležitých situacích. Osud vás také seznámí s důležitými lidmi, kteří budou mít významný vliv na váš život. Ať už se jedná o lásku, kariéru nebo osobní rozvoj, osud bude na vaší straně. Využijte této příležitosti k růstu a pokroku. Štíry čeká období intenzivních změn. Osud vám nabídne příležitosti k přerodu a osvobození od minulých břemen. Povedou vás hluboké pocity a intuice, budete v kontaktu se základními pravdami a pochopíte svůj skutečný účel.

Bude to období introspekce a osobního růstu, kdy budete čelit svým obavám a proměníte je v silné stránky. Ve vztazích s ostatními buďte upřímní a otevření, abyste si vybudovali hlubší důvěru a citové spojení. V tomto období bude vaše síla a odhodlání odměněno, proto se snažte tuto mocnou energii využít pro sebe i pro druhé. Je důležité znovu zdůraznit, že se jedná pouze o výklady a že vliv planet na váš osobní osud nemá žádný vědecký základ. Pamatujte, že váš osud závisí především na vašich činech, rozhodnutích a úsilí, které vynaložíte na dosažení svých cílů.