Váhy (09. 24-10. 23.)

Jste smyslná a vášnivá partnerka, opravdová svůdnice. Váš flirt na mnoho zapůsobí, ale můžete myslet pouze na někoho, kdo je inteligentní a nepohrdá malými, ale důležitými detaily, jako je sexy spodní prádlo nebo romantická hudba. Pokud chcete opravdu nezapomenutelný sexuální zážitek, vyberte si Kost, Gemini, Leo nebo Střelce.

Štír (10. 24-11. 22.)

Vaše povaha je nesmírně vášnivá, což také znamená, že toužíte po dramatu a vzrušení také ve svém sexuálním životě. Máte rádi kontrolu a všechno dopadne tak, jak jste si předem naplánovali. Bull, Lion, Scorpio a Pisces jsou nejlepší zápasy pro vaše někdy válečné já, které hledá potěšení až do extrému.

Střelec (11. 23-12. 21.)

Jako skutečný dobrodruh víte, jak důležité je věnovat pozornost a přijetí, takže jste v ložnici starostlivým a milujícím partnerem. Máte rádi spontánní situace, rádi zkoušíte nové věci a vůbec vám nevadí, když musíte převzít iniciativu. Nejideálnějším partnerem pro vás je Lev, Beran, Blíženci nebo Vodnář.

Kozoroh (12. 22-01. 20.)

Jste sexuálně silně přehřátí, ale také velmi smyslní. Ke zvýšení libida nepotřebujete zvlášť další věci, ale máte rádi, když můžete být dobyvatelem. Máte rádi zdlouhavé sexuální bitvy a jste také hrdí na svou vynikající sexuální výdrž. V ložnici se můžete nejlépe doplňovat rakovinou, býkem, kozorohem nebo pannou.

Vodnář (01. 21-02 19.)

Jste nesmírně inteligentní a to je rys, který nesmí chybět ani vašemu sexuálnímu partnerovi. Baví vás svádět, ale během akce to rádi ovládáte. I když málokdy mluvíte otevřeně o svých sexuálních touhách, jste fantastickým milencem. V ložnici se mohou nejlépe doplňovat Blíženci, Vodnáři, Střelec a Panna.

Ryby (2. 20. – 3. 20.)

Vycházíte dobře se všemi, takže není divu, že je pro mnohé atraktivní. Jste romantický, smyslný a hravý milenec, který oceňuje duchovní náboj sexuálního styku a nápaditá řešení. Spíše se soustředíte na získání potěšení od partnera, který to také cítí, a díky tomu také nezůstanete nespokojeni. Nejlepší sexuální partner pro vás je Štír, Rak, Panna nebo Váhy.

Zdroj.esoteric