4. Využijte svou intuici k rozpoznání nebezpečí nebo nepříjemných pocitů

Máte velmi silnou intuici, že něco není v pořádku. Někdy to můžete pociťovat jako knedlík v žaludku. Nebo se můžete cítit jen nepříjemně. Když řeknete ano na něco, na co jste měli říct ne, okamžitě to v sobě ucítíte. Můžete cítit, že někomu, koho máte rádi, není dobře, i když je fyzicky daleko od vás. Stejně jako novopečená matka instinktivně ví, co její dítě potřebuje, cítíte, co potřebuje váš milovaný člověk a jakou nepohodu prožívá. Může se vám stát, že si po letech na někoho vzpomenete a najednou vám někdo zavolá. To vše svědčí o tom, že máte silnou intuici přesahující logiku.

5. Dopředu víte, jak věci dopadnou

V některých věcech máte intuici, která přesahuje logické závěry. Dopředu víte, jak věci dopadnou, kdo vyhraje soutěž nebo obchodní úspěch. Díky tomu se můžete bát jednat nebo věci odkládat. Přesto se můžete cítit nebojácně a klidně, i když ostatní mají obavy nebo jsou znepokojeni.

6. Jste hluboce spjati se zvířaty a přírodou

Cítíte zdroj života ve všem živém. Ať už je to pták v parku nebo rostlina na vašem okenním parapetu, jste intuitivně spojeni se vším živým. Psi, kočky a další domácí zvířata se s vámi dokáží okamžitě spojit. Dokážete je uklidnit a zajistit, aby se u vás cítili dobře. Také vás naplňuje hluboký pocit klidu, když jste blízko přírodě, a nejlépe se cítíte, když jste obklopeni stromy, mořem či jinými vodními plochami nebo horami.