V prohlášení na sociálních sítích jeho rodina uvedla, že prožívá nejhorší období svého života, ale na svého syna nemůže být víc hrdá. Jeho odvaha a činy jsou skutečně inspirující. Jeho příběh se dostal na stovky titulních stran novin po celé zemi. Jeho příběh všechny dojal. Natolik, že se jeho rodina rozhodla založit na jeho památku charitativní fond na pomoc potřebným. Veřejně jí také poděkovali za všechny získané prostředky. Budou tak moci pokračovat v jejím odkazu.

Bryce zanechal mocný odkaz pro další generace. Dokázal obětovat svůj život pro ty, kteří by jinak byli zcela bezmocní a vydaní na pospas životu. To je však doprovázeno bolestí a smutkem, který prožívali jeho blízcí i lidé v jeho okolí. Je smutné, že nikdo, bez ohledu na to, jak moc je chválen a oceňován, nemůže své blízké přivést domů.

To, co dokázal, bylo skutečně působivé. Prokázal skutečné hrdinství a odvahu. Hrdinové mezi námi. Hrdinové jsou všude kolem nás. Například záchranáři, zdravotníci a hasiči. Jsou tu také ti, kteří nezištně pracují jako dobrovolníci nebo přispívají na finanční sbírky. Zjistěte, co můžete udělat ve své komunitě, a začněte dělat alespoň malý dobrý skutek. Určitě si tím zlepšíte den a budete se cítit lépe.