2. Býk

Rok Buvola slibuje mír, který duši tak dlouho chyběl. Díky vnitřní rovnováze a pozitivním událostem bude život bohatý a šťastný.

3. Váhy

Pod záštitou Merkuru budou zástupci vzdušného elementu pokračovat ve svém kariérním růstu a osudovém setkání druhé poloviny. Pokud dříve byla nějaká oblast v nepořádku, nyní bude vše urovnáno a způsobí velkou radost. Každý, kdo se v roce 2020 ocitne ve spáru negativních okolností, může v roce 2021 počítat s odškodněním, ať už láskou, financemi, zdravím.

4. Kozoroh

Romantičtí Kozorožci se naučí chuť štěstí v roce 2021 – horoskop jim to slibuje. Někdo bude mít schůzku s ideálním partnerem, který se později stane partnerem v životě. Někdo dá věci do pořádku v rodinném krbu. U některých Kozorohů se otevře příležitost splnit si ty nejdivočejší sny. Z toho bude vytvořeno štěstí mezi představiteli pozemského živlu.

5. Lev

Ve srovnání s předchozími lety bude rok 2021 pro půvabný Lev představovat maximální stabilitu. V kariérní linii hvězdy slibují rychlý růst. Na pozadí úspěšného profesionálního života se zlepší i osobní život. Takže Leo bude cítit štěstí naplno.

6. Střelec

Zimní znamení v novém roce předstihne úspěch a štěstí. Všechny oblasti činnosti budou úspěšné. Ale zejména Fortune potěší kreativní lidi a ty, kteří jsou úzkostliví, celým svým srdcem ohledně svých pracovních povinností.

Tady je horoskop štěstí, který jsem dostal. Zmíněná znamení zvěrokruhu v roce 2021 přinesou klid a mír. Díky proměnám v osud zůstanou špatné v minulosti. Před námi je řada zajímavých akcí.

Zdroj.esoteric