Jsem uvězněná v tomto těle, ve kterém nechci být – řekla tehdy producentům pořadu.

Před osmi lety jí lékaři provedli operaci žaludku. To však nestačilo, protože měla v těle velké množství tukových usazenin , které musely být z určitých částí těla chirurgicky odstraněny. Jen z každé nohy bylo podle amerických médií odstraněno 20 kilogramů tuku.

Jak vypadá Christina dnes?

Nyní je tato dívka úplně jiná. Váží 83 kilogramů, což znamená, že ztratila dvě třetiny své dřívější váhy. Své fotografie velmi rád sdílí na sociálních sítích. Mezitím splnila i svou roli matky dvou synů. I v těhotenství se jí však podařilo opět nepřibrat, a tak si dá říct, že se nakonec porazila.

Nový vzhled přinesl i nové problémy

Christina nyní čelí strachu, že se její váha nevrátí, a tak pokaždé, když vidí, že přibrala dva nebo tři kilogramy, je schopná několik dní nejíst, jen aby se nedostala do situace, kdy se nedostane do dveří.

Na druhou stranu v tom namáhavém a vyčerpávajícím procesu hubnutí neměla dostatečnou podporu svého tehdejšího manžela Zaka. Neustále se hádali, kvůli kontrole měla tato statečná dívka problém s úzkostí.

V jednu chvíli jsem si uvědomila, že je to můj boj a že se Zakem nemůžu počítat – upozornila.

Nakonec se rozvedli a ukázalo se, že to pro ni bylo skvělé rozhodnutí, protože našla muže, kterého si nyní užívá. Založili úžasnou rodinu, jsou rodiči dvou kluků a ve všem si jsou největší oporou.

Christina se cítí skvěle, že konečně může dělat, co chce.

– Předtím jsem nemohla chodit a už po pár krocích jsem byl zadýchaná. Teď se cítím skvěle a jsem schopná dělat téměř vše, co chci, což je docela skvělé – řekla Christina.