Číslo 4
Chcete někoho podobného jako vy, někoho velmi zodpovědného a trochu tradičního. Partner, který by splnil vaše sny, musí být čestný a pracovitý, někdo, na koho se můžete spolehnout a kdo ocení vaše kvality.

Pro vás nevyrovnané vztahy nejsou v žádném případě plné dramatu, rádi víte, kde s někým stojíte, a vidíte, kam ten milostný vztah vede.

Číslo 5
Váš ideální partner musí být veselý, upovídaný, zajímavý a inteligentní. Očekáváte od něj iniciativu, příjemná překvapení, smích, zábavu…

Ti, v jejichž společnosti se nudíte nebo se snažíte omezovat svou svobodu, pro vás vůbec nejsou a ten vztah by dlouho nevydržel. Navíc nemáte sklony k hádkám.

Číslo 6
Sníte o okouzlujícím, krásném a žádaném partnerovi, který vám poskytne výhody pohodlného života, a nejste jediný. Je pro vás důležité, aby vám projevoval lásku, pozornost a pořádnou dávku erotiky, to je velmi důležitý aspekt vašeho života.

Přejete si někoho, s kým budete mít dobré manželství, stabilní finance, krásně vyzdobený domov, děti, luxusní společenský život…

Číslo 7
vás nemůže uspokojit ničím menším než extrémně inteligentním partnerem, se kterým můžete vést filozofické rozhovory a analyzovat cokoli a všechno.

Kromě toho očekáváte upřímnou a hlubokou lásku, bez pochybností, žárlivosti a majetnictví. Nemohli byste snést žádnou formu omezení, protože jste otevření a očekáváte totéž od druhé strany.

Pokračování na další straně