Nakonec se rozhodli, že ne všechno by mělo zůstat doma. Vyndali starou pohovku a nějaký další nábytek, který považovali za nepotřebný. Po vyndání nepotřebných věcí se dívky pustily do malování stěn, aby získaly jiný vzhled. Staré tapety proto strhli a téměř celý interiér vymalovali!

I 6 dní sestry nepřetržitě pracovaly. Dobře věděli, že není času nazbyt, a tak celou rekonstrukci naplánovali předem, aby se stihla ještě před příchodem rodičů domů. Postarali se i o ty nejmenší detaily! Tohle všechno Karen a Chipa opravdu překvapilo.

Reakce rodičů

Když se jejich rodiče vrátili domů, opravdu nečekali, jaké velké překvapení je čeká. Ještě než se dostali dovnitř, všimli si, že dvůr a vnější část domu jsou mnohem čistší než před odjezdem. Největší překvapení je ale čekalo uvnitř! Když vešli dovnitř, nečekali, že uvidí krásně vyčištěný, zrekonstruovaný a hlavně připravený domov!

Dívky se skvěle bavily při úklidu domu. Můžete to vidět na videu níže. Chtěli zachytit překvapení z obnovy, které udělali doma, když byli jejich rodiče pryč. Reakce rodičů na rekonstrukci zrekonstruovaného domu byla prostě rozkošná! To prostě musíte vidět!