Říká se, že Raci jsou tvrdí navenek a citliví zevnitř. A je to skutečně tak. Na druhé straně se obávají, že je někdo může zranit, proto se často stává, že se do sebe uzavírají.

Rak potřebuje víru v budoucnost a pozornost (i když víte, že je to „tvrďák“). Při výběru partnera, kterému daruje své srdce, je mimořádně opatrný.

Bezpečnost je pro ně velmi důležitá, proto nedoporučujeme, abyste jejich snažili někdy oklamat. Může jim to ublížit natolik, že vás vypustí ze svého seznamu přátel.

Na druhé straně, partner narozený ve znamení Raka je ten, na kterého se můžete kdykoliv spolehnout, a ten, kdo se vám bude snažit poskytnout to největší pohodlí.

Kvůli jejich touze skrývat se v komfortní zóně, často zapomínají na to, aby prozkoumali vlastnosti, které dostali při svém narození (umělecký talent, tvořivost, citlivost).

Kromě toho, vždy, když se dostanou do dlouhodobých vztahů, snaží se milovanou osobu chránit, podporovat, pomáhat jí. Překvapením však není ani to, že i Raci se bojí změny a snaží se jim za každou cenu vyhnout.

Pokud dostanete do jejich srdcí, pravděpodobně tam zůstanete navždy. Pokud se ale rozhodnete prožít dlouhý život v blízkosti tohoto smyslného a romantického znamení zvěrokruhu, nikdy nepochybujte o svých pocitech. A co je nejdůležitější, nikdy ho nedonuťte k tomu, aby na vás žárlil!

Zdroj:mysmezeny