Růže B:

I když to není tento měsíc, nebude to dlouho, protože ti, kteří jsou aktivní v milostných záležitostech, jako jste vy, nebudou moci dlouho zůstat nečinní.

Ten člověk se objeví v nejneočekávanějších dobách, rozechvěje vaše srdce a přinese vám emoce, které jste nikdy předtím neměli. Cítíte se nesmírně šťastní, protože vás nikdo dříve necítil tak výjimečný. Někdy se také budete divit, jestli lidem příliš důvěřujete, když jste je potkali poprvé a zamilovali se do nich tak intenzivně. I když jsou chvíle, kdy se cítíte nejistí a nejistí, stále se ponoříte do této lásky. Pro tuto osobu jste připraveni udělat cokoli. Byla by to nesmírně intenzivní láska. Bez ohledu na to, pamatujte, že bez ohledu na to, jak moc milujete, neztrácejte zdravý rozum.

Růže C:

Tato růže naznačuje, že se se svým milencem setkáte asi za 29 dní. Máte správné akce. Vaše chování však zpomalí proces setkání s danou osobou. Měli byste být také opatrní, nedávejte se do situací, ve kterých se budete cítit nepřirozeně.

Možná je nutné projít mládím, abychom pochopili, jak mladá je doba, kdy žijeme sobecky. Někdy si myslím, že důvodem, proč musí láska jít do tak velkého kruhu, aby zaplatila tak drahou cenu, je to, že přichází ve špatnou dobu. Když máme lásku, chybí nám moudrost. Dokud nebudeme mít dost moudrosti, už nebudeme mít sílu milovat čistou lásku.

Růže D:

Jste typ člověka, který se na první pohled snadno zamiluje. Stejně jako ve filmu můžete za svou lásku vsadit vše, ať už je to láska na první pohled, tak romantická a mocná. Mohou však nastat situace, kdy vzhledu druhé osoby přikládáte příliš velkou důležitost a zapomenete pochopit její osobnost, což vede ke zranění nebo ztrátě lepších lidí ve vašem okolí.

V příštím roce budete mít milence. Takže nespěchejte. Místo toho se snažte zdokonalit, změnit špatné návyky, udělat se krásnější, atraktivnější, mít milence už nebude obtížné.

Zdroj:ngoisao.vn