Modrý
Pokud zvolíte modrou, znamená to, že jste beznadějný romantik. Jste tím, kdo je veden především srdcem. Navzdory tomu, co vám říká vaše mysl, zavřete oči a děláte to, co cítíte dobře. Také neděláte totéž jako ostatní, raději děláte věci po svém. Žijete v přítomném okamžiku bez obav o budoucnost nebo minulost.


Hnědý
Jste velmi disciplinovaný člověk. Tvrdá práce a serióznost jsou vlastnosti, na které můžete být hrdí. Nejste flexibilní a často upřednostňujete svou tvrdohlavost, výsledkem je, že se nezastavíte, dokud nedosáhnete cílů, které jste si stanovili. 


Zelený

Ti, kteří si zvolí tuto barvu, jsou nejkreativnější. Váš dobrý vkus obvykle upoutá pozornost ostatních. Ať už v hudbě, módě nebo v jakékoli umělecké oblasti, máte nějaký druh vrozeného talentu k rozvoji. 


Bílý
Pokud je to vaše volba, pravděpodobně očekáváte, že se ve vašem životě stane něco jasného a pozitivního. Snažíte se vyhnout všemu, co se vám nelíbí. Udržujte si pozitivitu a optimismus, abyste do svého života dostali to nejlepší. 


Černý
Černá znamená, že jste velmi vážný a opatrný člověk. Nikdo neví, co je za vaším úžasným úsměvem. Toto je pojištění, které dáváte ostatním, abyste se později nezranili. V mnoha případech můžete vzbudit nesprávný dojem o vážné a nudné osobě, nicméně tomu tak není.

Zdroj:esoteric