Druhé peříčko

Pokud jste si vybrali toto pírko, pak jste člověk, který se cítí uvězněn složitou povahou vašeho života. Kolem vás se toho děje tolik a cítíte se naprosto ohromeni. Přejete si jednodušší život, bez třenic, bez komplikovaných vztahů a situací. Vaše volba ukazuje, že pohrdáte lží, zradou a manipulací. Jediné, co v životě hledáte, je klid.

Třetí pírko

Pokud jste si vybrali toto pero, pak jste člověk, který cítí potřebu něco změnit, okořenit svůj monotónní život. Toužíte po jiskře kreativity a odvahy. Přitahuje vás barva a lesk. Chcete být obklopeni barevnými, zábavnými a veselými lidmi. Chcete novou zkušenost, která obohatí váš život. Už nechcete být obklopeni toxickými lidmi.

Čtvrté pírko

Pokud jste si vybrali toto pírko, jste člověk, který má ve zvyku se před časem vzdát. Skvěle rozjíždíte projekty, máte nápady, ale nejste důslední v jejich příkladech. Vaše myšlenky jsou vždy na jiné věci a velmi snadno se nudíte. Váš výběr pera odráží vaši roztěkanou koncentraci a potřebu soustředit se na to, co je v tu chvíli důležité, ať už jsou to lidé, se kterými mluvíte, vaše práce nebo něco jiného.

Zdroj:esoteric