Psi nikdy neumírají. Neví, jak na to. Jsou unavení a velmi staří a bolí jim kosti. Samozřejmě neumírají. Pokud by to udělali, nechtěli by vždy jít na procházku, dokonce ani dlouho poté, co jejich staré kosti řekly: „Ne, ne, není to dobrý nápad. Pojďme na procházku. “ Ne, psi vždy chtějí jít na procházku. Mohli by udělat jeden krok, než je jejich stárnoucí šlachy zhroutí na hromadu na podlaze, ale to jsou psi. Oni chodí.

Není to tak, že by neměli rádi vaši společnost. Naopak je tu jen procházka s vámi. Jejich šéf a kafonická symfonie zápachu, kterým svět je. Kočičí hovno, známka jiného psa, hnijící kuřecí kost (jásání) a ty. To je to, co dělá jejich svět dokonalým a v dokonalém světě smrt nemá místo.

Psi jsou však velmi ospalí. To je věc, víš. Neučí vás to na vymyšlené univerzitě, kde vysvětlují kvarky, gluony a keynesiánskou ekonomii. Vědí toho tolik, že zapomínají, že psi nikdy neumírají. Je to opravdu škoda. Psi mají co nabídnout a lidé prostě hodně mluví.

Když si myslíte, že váš pes zemřel, právě usnul ve vašem srdci. A mimochodem, šíleně vrtí ocasem, jak vidíš, a proto tě tak bolí hrudník a pořád pláčeš. Kdo by neplakal se šťastným psem vrtícím ocasem v hrudi. Au! Wap wap wap wap wap, to bolí. Ale vrtí se, jen když se probudí. Tehdy říkají: „Díky, šéfe! Díky za teplé místo na spaní a vždy vedle vašeho srdce, nejlepší místo. “

Když poprvé usnou, probouzí se pořád, a proto samozřejmě pořád pláčeš. Wap, wap, wap. Po chvíli spí víc. (pamatujte, čas psa není čas člověka. Vezmete svého psa na procházku, za hodinu je to den plný dobrodružství. Pak přijdete domů a je to týden, dobře jeden z vašich dnů, ale opravdu týden, než se pes vydá na další procházku. Žádný DIVÁK, že procházky milují.)

Každopádně, jak jsem říkal, usínají ve vašem srdci, a když se probudí, vrtí ocasem. Po několika psích letech spí déle, a vy byste taky. Celý život byli DOBRÝM PSEM a oba to víte. Je unavující být dobrým psem pořád, zvlášť když zestárneš a bolí tě kosti, padneš na tvář a nechce se ti chodit venku čůrat, když prší, ale stejně tak, protože jsi dobrý pes . Takže pochopte, poté, co spí ve vašem srdci, budou spát déle a déle.

Ale nenechte se zmást. Nejsou „mrtví“. Opravdu nic takového neexistuje. Spí ve vašem srdci a probudí se, obvykle když to nečekáte. Je to jen to, kdo jsou.

Je mi líto lidí, kteří nemají v srdci spát psy. Tolik vám chybělo. Promiňte, teď musím jít plakat. “

Děkuji, Ernesti, že jsi to s námi sdílel. Bolo byl jeden velmi šťastný Pit Bull.

Toto je jeden z našich oblíbených článků zde na DogHeirs a vracíme se, abychom si ho znovu a znovu přečetli. Určitě to sdílejte s každým, koho znáte a kdo miluje psy.

Zdroj:dogheirs.com