Žirafa

Pokud jste jako první viděli žirafu, pak věříte v jednoduchý život a vaše myšlení je na vyšší úrovni. Sníte o dosažení hvězd, ale nohama stojíte pevně na zemi. Pokora a skromnost jsou znaky, které definují vaši podstatu a činí z vás toho, kým jste. Vaše myšlení je odlišné od ostatních, máte nápady, které jiné nenapadnou. To je vaše nejsilnější zbraň a tajemství úspěchu. Jste skutečný myslitel.

Slon

Pokud jste jako první viděli slona, pak jste uvnitř sebe velikánem přesahující realitu. Vaše motivace a touha uspět je nepřekonatelná, a přesto si udržujete zdravý rozum. Jste vřelí a příjemní. Vaše osobnost je kombinací cílevědomosti a pokory, což je úžasná kombinace. Nemáte příliš v oblibě vychvalovat své nejsilnější stránky. Víte, v čem jste si jistí a nepotřebujete tyto skutečnosti předávat na ostatní.

Prase

Jestli jste viděli jako první prase, pak jste chytří, mazaní a také velmi přizpůsobiví. Máte poměrně ostrou osobnost. Své chování však přizpůsobujete svým potřebám. Tato možnost vám ale dává skvělý dar. Víte přesně co do života požadujete a také jak to získat. Někteří o vás mohou smýšlet jako o mazané a falešné osobě. Pravdou je, že váš intelekt a vaše schopnosti jen porazily ostatní v jejich vlastní hře.

Kachna

Pokud jste viděli kachnu jako první, pak jste na první pohled klidným člověkem. Uvnitř však máte šílenou energii. Ostatně stejně jako kachna, který vypadá klidně na vodě ale pod vodou energicky pádluje. Jen zřídka kdy odhalujete lidem své skutečné myšlenky. Ne každý ví, kým opravdu jste a co si myslíte. Když si ale někoho k sobě připustíte a odhalíte mu své pravé já, je za to nesmírně vděčný a váží si toho.

Kočka

Jako první jste zaznamenali kočku. Pak jste stejně jako ona velkým bojovníkem, který pro přežití udělá cokoliv. Upřednostňujete samotu, nevadí vám, co o vás lidé říkají a děláte si věci po svém. Na druhou stranu jste velmi talentovaní a také ostražití vůči ostatním.

Sova

Pokud jste jako první viděli sovu, jak jste člověk velmi moudrý, klidný a neobyčejně silný. Nejednáte unáhleně, své bitvy si pečlivě vybíráte a vždy máte promyšleno pět tahů dopředu. Stejně jako sova. Vaše moudrá duše je však tím, co vás definuje. Máte skvělou intuici, vidíte doslova skrze lidi a jejich falešné činy. Tento aspekt vám dává výhodu nad všemi, koho v životě potkáte a vaše inteligence zůstává vašim největším přínosem.

Medvěd

Viděli jste jako první zvíře medvěda? Pak jste silným a velmi ochranářským člověkem. Jste něžní a vřelí k těm, které máte rádi, ale dokážete se vypořádat s každým, kdo se odváží ohrožovat vás nebo vaši rodinu. Také jste si dobře vědomi síly zvířete, které ve vás dříme. Raději si hledíte svého, než abyste někoho provokovali.

Zdroj:morezprav